Антония Петрова и истината за нея втрещиха всички!

Неочаквано и шокиращо разкритие за бившата Мис България Антония Петрова излезе на бял свят и втрещи всички. Защото истината за т.нар. Тоца Крокодила даде реално обяснение на някои черти от характера й и постъпките, с които тя ужасява много от българите. Като например омразата си към животните и страстта към кожите им.

Оказа се, че преди няколко години Антония Петрова е била ритната от малко конче право в главата и това я хвърлило в безсъзнание за няколко минути. Преди да започнем да съчувстваме на Антония Петрова и да обиждаме понито обаче, трябва да се уточни защо кончето е постъпило така. А причината за необичайната му реакция е фактът, че Антония Петрова го е биела и дразнила в продължение на повече от 15 минути.

[caption id="attachment_318977" align="alignright" width="300"]Антония Петрова Антония Петрова е била ритана в главата от кон. След като обаче тя първа го е била[/caption]

След удара в главата й, с който понито се опитало да се защити, Антония Петрова била откарана в болница. Там лекарите обяснили на близките й, че ударът в главата не е шега работа и че има вероятност Антония Петрова да изгуби част от реалните си умствени заложби и интелигентност, пише вестник "Всеки ден".

Ето оттам тръгва и неистовата омраза на Антония Петрова към животните, но не само към конете, а към всички останали видове. Госпожа Бередин мразила дори гълъбите и папагалите, макар че съпругът й бизнесменът Александър Бередин многократно се опитвал да й повлияе и да отстрани тази злоба от душата й.

"Антония Петрова не понася животно, освен ако то не представлява кожа върху гърба или главата й. Да, случаят с понито е гаден, но ако Антония Петрова не го бе предизвикала, малкото конче никога нямаше да реагира така. Животните също се защитават, няма да се оставят да бъдат тормозени", коментират близки до Антония Петрова.

Друг случай пък разкрива как Антония Петрова отишла с познати в зоопарка и веднага започнала да хвърля камъни по маймуните и другите животни. Явно омразата й към всички тях вече е достигнала патологично ниво.