Възмездие: Страдание застигна убиеца Максим Стависки!

Възмездие: Страдание застигна убиеца Максим Стависки!
5 (100%) 4 votes

След толкова болка, която причини, Максим Стависки си получава урока!

Няма нещо лошо, което да си сторил, и то да остане ненаказано. Тази максима се потвърждава и при Максим Стависки, когото много българи с право наричат убиеца. Няма човек, който да е забравил адската катастрофа, в която пияният Максим Стависки уби младеж и остави инвалид млада българка. Нещо повече – след престъплението си Максим Стависки не само се измъкна ненаказан, но и се подигра с единствения човек, който го подкрепяше безрезервно в лицето на любимата му Албена Денкова.

Максим Стависки

Максим Стависки също страда – това е възмездието за злините му

Вече няколко години Албена Денкова страдаше от лошото отношение и публичните изневери на Максим Стависки, който за капак на всичко, дори не разреши на детето им да дойде при майка си в България по времето на шоуто „Денсинг старс“.

Е, всичко си има възмездие и справедливостта идва. Сега Максим Стависки е този, който страда. Фигуристът се осъзна, но много късно. Защото е на път окончателно да изгуби половинката си Албена Денкова. Запознати разкриват, че Албена Денкова е намерила щастието си в лицето на цигуларя Васко Василев, с когото работи в турнето му. Между тях обаче има много повече от професионална близост и ще се окаже, че Албена Денкова най-после е открила стабилен човек за себе си.

„Максим Стависки се усети, но късно. Той бе твърдо против Албена Денкова да се върне в България и да работи с Васко Василев, защото знае какво се случва между тях. Албена обаче изтърпя твърде много, за да продължи да го слуша и да се съобразява с мнението му. Чувствата й към Максим почти изчезнаха и това го убива. Но ще трябва да понесе последствията от постъпките си, няма друг начин“, коментират близки до Албена Денкова.

Максим Стависки започнал постоянно да звъни по телефона на жена си и да я моли да се прибере в Москва, но напразно. За беда обаче, дори тези, които би трябвало да съчувстват на душевните му терзания, не могат да го направят. Защото от години насам Максим Стависки се явява в ролята на лошия герой, сеещ мъка и болка по пътя си.

„Страданието започна да му се връща и това е един вид възмездие. Всеки плаща за делата си, редно е да го направи и той“, клатят глави близки до семейството на Албена Денкова и Максим Стависки.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Възмездие: Страдание застигна убиеца Максим Стависки!”

 1. leo

  юли 01. 2014

  mnogo shte se radvam, ako e vqrno

 2. komentatora

  юли 01. 2014

  bahti i stradanieto,nqma 6to a be tolkoz da ste prosti draska4ite 4e nqmam dumi,malko li kurvi ima v rusiq ta da strada za edna balgarska

 3. Borislava Geogieva

  юли 01. 2014

  Ако има истина в това ,че Албена Денкова си е намерила друг човек в живота то аз я подкрепям с цялото си сърце съвсем искрено,защото така не може да се живее с тормоз и изневери,и най вече в лошо отношение за нея и детето.

 4. Vesito Ivanova

  юли 01. 2014

  Ако е истина и аз я поздравявам

 5. кети

  юли 01. 2014

  ДАНО Е ИСТИНА . НЕНАВИЖДАМ ГО ТОЗИ МЕРЗАВЕЦ!

 6. Ангел

  юли 02. 2014

  Така е, като се напива като животно и спи с проститутки, никоя жена няма да го търпи.Господ забавя но не забравя. Ставиисики вече си плаща за причинените мъки на Мануела Горсова и семейството и. Даже в Москва не може да се скрие от възмездието, което неминуемо го сполетява. Най- вероятно ще свърши в някоя канавка като бездомник.Такава съдба го чака!!!

Добавете коментар