Семейство Халваджиян отново ще има възможност да изуми страната!

Семейство Халваджиян вдига сватба! Само това изречение е достатъчно, за да си представим разкош, достоен за кралски особи и Вип гости, събрани заедно на невиждано тържество. И това е самата истина като се има предвид сватбата на самите Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян, които изумиха България преди няколко години. Макар булката да бе облечена в черна рокля, за тази сватба се говори повече, отколкото за кралската на принц Уилям и Кейт Мидълтън - ами наше си е, все пак.

[caption id="attachment_318989" align="alignright" width="225"]семейство Халваджиян Щастливите влюбени Бедрос и Алекс ще се оженят като в приказка[/caption]

Представете си тогава каква сватба готвят семейство Халваджиян за сина си - Бедрос, който в края на този месец ще се врече във вярност на приятелката си - бившата адреналинка Алекс от "Господари на ефира". Бебо, както го нарича семейство Халваджиян и всичките му приятели, ще превърне Алекс в най-щастливата булка на света, а конкурентките й ще си изядат обувките от яд.

Защото семейство Халваджиян готви невиждан и приказен прием в дома си, който повече прилича на дворец. А преди това младите ще се сгодят официално в Италия, където семейство Халваджиян има уникално красива вила, пише вестник "Всеки ден".

Бебо е единственото дете на семейство Халваджиян и разбира се, Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян ще бъдат по-щедри и разточителни от когато и да било досега. Всичко на сватбената церемония ще бъде прецизирано с невероятна точност и професионализъм, а гостите ще могат поне за няколко часа да се потопят в приказка, каквато не са и сънували.

[caption id="attachment_318993" align="aligncenter" width="225"]Невероятната градина на семейство Халваджиян, където ще бъде тържеството Невероятната градина на семейство Халваджиян, където ще бъде тържеството[/caption] [caption id="attachment_318995" align="aligncenter" width="225"]Уютно и спокойно кътче от палата на Халваджиян Уютно и спокойно кътче от палата на Халваджиян[/caption] [caption id="attachment_318997" align="aligncenter" width="225"]Разкошът е навсякъде около семейство Халваджиян Разкошът е навсякъде около семейство Халваджиян[/caption]

Семейство Халваджиян е подготвило невероятна изненада за медения месец на Бедрос и Алекс, но засега всичко се пази в тайна. Сигурно е обаче, че подаръкът на семейство Халваджиян към младото семейство ще взриви медиите и ще осигури мегдан за новини поне още месец след събитието.

[caption id="attachment_318998" align="aligncenter" width="300"]Кремена Халваджиян щастлива в палата си Кремена Халваджиян щастлива в палата си[/caption] [caption id="attachment_318999" align="aligncenter" width="300"]Спалнята, в която младото семейство ще се отдаде на любовта си Спалнята, в която младото семейство ще се отдаде на любовта си[/caption]

Какво да се прави - да си рожба на семейство Халваджиян, а?! Припомнете си разкоша на арменците в снимките и вижте на кое приказно място - именно палатът на семейство Халваджиян, ще се оженят Бебо и Алекс!