Семейство Халваджиян вдига сватба! (ИЗУМИТЕЛЕН РАЗКОШ В СНИМКИ)

Семейство Халваджиян вдига сватба! (ИЗУМИТЕЛЕН РАЗКОШ В СНИМКИ)
4.7 (93.33%) 6 votes

Семейство Халваджиян отново ще има възможност да изуми страната!

Семейство Халваджиян вдига сватба! Само това изречение е достатъчно, за да си представим разкош, достоен за кралски особи и Вип гости, събрани заедно на невиждано тържество. И това е самата истина като се има предвид сватбата на самите Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян, които изумиха България преди няколко години. Макар булката да бе облечена в черна рокля, за тази сватба се говори повече, отколкото за кралската на принц Уилям и Кейт Мидълтън – ами наше си е, все пак.

семейство Халваджиян

Щастливите влюбени Бедрос и Алекс ще се оженят като в приказка

Представете си тогава каква сватба готвят семейство Халваджиян за сина си – Бедрос, който в края на този месец ще се врече във вярност на приятелката си – бившата адреналинка Алекс от „Господари на ефира“. Бебо, както го нарича семейство Халваджиян и всичките му приятели, ще превърне Алекс в най-щастливата булка на света, а конкурентките й ще си изядат обувките от яд.

Защото семейство Халваджиян готви невиждан и приказен прием в дома си, който повече прилича на дворец. А преди това младите ще се сгодят официално в Италия, където семейство Халваджиян има уникално красива вила, пише вестник „Всеки ден“.

Бебо е единственото дете на семейство Халваджиян и разбира се, Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян ще бъдат по-щедри и разточителни от когато и да било досега. Всичко на сватбената церемония ще бъде прецизирано с невероятна точност и професионализъм, а гостите ще могат поне за няколко часа да се потопят в приказка, каквато не са и сънували.

Невероятната градина на семейство Халваджиян, където ще бъде тържеството

Невероятната градина на семейство Халваджиян, където ще бъде тържеството

Уютно и спокойно кътче от палата на Халваджиян

Уютно и спокойно кътче от палата на Халваджиян

Разкошът е навсякъде около семейство Халваджиян

Разкошът е навсякъде около семейство Халваджиян

Семейство Халваджиян е подготвило невероятна изненада за медения месец на Бедрос и Алекс, но засега всичко се пази в тайна. Сигурно е обаче, че подаръкът на семейство Халваджиян към младото семейство ще взриви медиите и ще осигури мегдан за новини поне още месец след събитието.

Кремена Халваджиян щастлива в палата си

Кремена Халваджиян щастлива в палата си

Спалнята, в която младото семейство ще се отдаде на любовта си

Спалнята, в която младото семейство ще се отдаде на любовта си

Какво да се прави – да си рожба на семейство Халваджиян, а?! Припомнете си разкоша на арменците в снимките и вижте на кое приказно място – именно палатът на семейство Халваджиян, ще се оженят Бебо и Алекс!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Семейство Халваджиян вдига сватба! (ИЗУМИТЕЛЕН РАЗКОШ В СНИМКИ)”

  1. Mario Borisov

    юли 01. 2014

    RAISKO I UNIKALNO MIASTO-NEKA MLADITE DA NE SPIRAT DA SE OBI4AT I MNOGO POVODI DA IMAT ZA POLOJITELNI EMOZII,USMIVKITE DA NE SLIZAT OT LIZATA.

  2. kiprana

    юли 01. 2014

    Разкош, достоен за кралски особи и Вип гости/разбирай сноби/ събрани заедно на невиждано тържество…И защо е нужно да парадират с богатството си…отново извода е СНОБИ. Много е смешно , когато български цървули се правят на аристократи, но за жалост в България повечето известни люде с пари ….. не могат да избягат от произхода си

Добавете коментар