Пепа призна, че в дома й витае скръб и болка, породени от голямата трагедия с Константин Александров!

Фолк дивата Пепа все още не може да забрави голямата трагедия с бащата на своето дете Константин Александров. Въпреки че никога не са се виждали, по думите на Пепа може да се счита, че щерка й много страдала, защото се надявала, че все някога ще се запознае със своя татко. Това обаче вече няма как да се случи, което пораждало голяма болка у 11-годишното дете, пише и БЛИЦ.

[caption id="attachment_319029" align="alignright" width="300"]Семейството на Пепа изживява трудно трагедията с Константин Александров Семейството на Пепа изживява трудно трагедията с Константин Александров[/caption]

"Тя винаги е искала да срещне своя баща. Може да не е участвал в живота й, но е съвсем различно да знаеш, че имаш още един родител. Надеждата, че един ден може да се запознае с него я правеше щастлива. След смъртта му моето момиче все още плаче всеки ден. Наистина е трудно за обяснение, но тя имаше някаква специална връзка с Косьо." - разкрива Пепа.

Kliuki.bg припомня, че Константин Александров намери своята гибел преди няколко седмици, когато в Анталия падна фатално от високо и си разби черепа. Той остави полусирачета три деца, от които едно е на Пепа. Константин обаче така и не пожела да признае щерката на певицата и дори намрази Пепа, обвинявайки я, че му е разбила семейството. Фолк дивата обаче твърди, че никога не му е отвърнала със същото и много страда от смъртта му, както и детето й.