Студентка на Константин смаза с обиди Николета срещу някой лев ВИДЕО

Студентка на Константин смаза с обиди Николета срещу някой лев ВИДЕО
5 (100%) 3 votes

„Студентка” връща Коцето в „А група” на чалга-императора, Николета – в началото на кариерата

„Студентката” на Константин се оказа претоплена манджа, но много показателно парче!

Николета страшно се гордее, че е намерила място отново сред желаните модели за чалга – клипове. Лозанова дори се похвали за това в последния епизод на „Поверително” за сезона (или завинаги), видя kliuki.bg. Футболната съпруга направи чудеса от реклама, без да осъзнава, че си забива сама ножа в гърба.

Константин пусна Студентка

Коцето остави бащата на момичето от „Ти си само 8ми клас“ и се захвана с майката на „Студентка“-та


Музикалните продуценти едва пуснаха „Студентка” в мрежата и феновете ревнаха от кеф! И не само тези на Константин!

Познавачите на бранша твърдят, че новият летен хит на певеца звучи доста познато. Едва ли не – момичето от „Ти си само 8ми клас” е пораснало и станало „Студентка” – бръмчалка по столичните кръчми.

Повечето потребители обаче не се сърдят и са готови да избухват на парчето. Анти-феновете на Николета – още повече! Причината е проста – Коцето пее за момиче, което е „тежка утайка” и „таратайка”, но пък Лозанова не може да й стъпи на пръста!

Фактът, че се е съгласила само за един хонорар да се злепоставя както едно време по клиповете на Андреа, побърка лагера на Алисия и компания. „До там ли я докара. Спряха й предаването и за някой лев е готова на всичко!”, „Не, не се усеща просто. Кеф й прави, че я снимат и минава още за модел”, „Браво, Коце! Бате Милко оплю Златките, ти – Николета!” се чете из коментарите.

На Лозанова обаче не й пука. Днес е голям ден за нея. Ласкин пак я подпука, а Коцето я пробутва покрай „Студентка”, лоша реклама няма…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Студентка на Константин смаза с обиди Николета срещу някой лев ВИДЕО”

  1. Коце

    юли 01. 2014

    Оле, оле тази Николета изобщо не разбрах каква и е ролята в клипа , в които се подвизава на 4-5 кадъра и то за секунди. Тази пак е платила и в последната минута са я набутали в клипчето на Коцето. Забележете не с епоявява изобщо покрай басейна и няма никакъв допир с останалите главни герои :)) в клипа. Тази е снимана и добавена ..нали знаете екскурзиите последна минута са най-евтини, та и тази пак на дъното.

Добавете коментар