Надежда изтърпя да я „поздравят” със салфетки и купон за друга на един от най-важните дни в живота й

Надежда на Коцето получи публично признание в любов, за да забрави унизителното „тържество” за дипломирането си.

Красивата половинка на един от най-оборотните изпълнители си показа рогата. Блондинката вече няма да е тиха, кротка и всеопрощаваща, подозира kliuki.bg. Хубавото Наде търпя четири години щуротиите на мъжа си, клюките по негов адрес и не много деликатното му отношение. Накрая обаче каза: „Баста!”.

Надежда няма само да се задоволява с екстри като вършеене по медиите, лъскави парцали и баровски дом. Отчаяната съпруга иска всичко и то веднага!

Първо взе да направлява кариерата на Константин. Натиснала го да не прави балада, а да вади пари с парче като „Студентка”. После поиска реванш за резила, който бра на рождения ден на Преслава.

[caption id="attachment_319054" align="aligncenter" width="300"]Надежда получи диплома Надежда се дипломира с родата[/caption]

Докато всеобщата любимка на чалга бранша празнува рожден ден, получава целувки, поздрави и цялото внимание, мъжлето й за малко да забрави, че и тя празнува. Надежда си получи магистърската диплома същия ден и вместо очакваното тържество по този повод получи....поздравче по средата на купона на Преслава.

[caption id="attachment_319055" align="aligncenter" width="300"]Надежда се дипломира Коцето нареди персонала да поздравяват "шефката". Момичетата бързат със салфетките...[/caption] Надежда се дипломира Надежда се дипломира Надежда се дипломира [caption id="attachment_319060" align="aligncenter" width="300"]Надежда се дипломира Да, така трябва да изглежда най-печения юрист - покрит със салфетки[/caption] [caption id="attachment_319061" align="aligncenter" width="236"]Надежда се дипломира Преслава, винаги Преслава...[/caption]

Вярно, Константин събра персонала с фойерверк и изписани букви „ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ”, но всичко е било между другото. Момичетата от клуба уважиха шефката, докато пръснат поредната порция салфетки за истинската звезда на вечерта.

Явно после е имало семеен скандал. За да си спести доживотните критики, Константин пръсна едни големи пари за нов пръстен с диамант и публично обяснение в любов. Това и втората сватба би трябвало да задоволят сърдитата Надежда.