Надежда на Коцето получи пръстен заради унижението с Преслава СНИМКИ

Надежда на Коцето получи пръстен заради унижението с Преслава СНИМКИ
5 (100%) 4 votes

Надежда изтърпя да я „поздравят” със салфетки и купон за друга на един от най-важните дни в живота й

Надежда на Коцето получи публично признание в любов, за да забрави унизителното „тържество” за дипломирането си.

Красивата половинка на един от най-оборотните изпълнители си показа рогата. Блондинката вече няма да е тиха, кротка и всеопрощаваща, подозира kliuki.bg. Хубавото Наде търпя четири години щуротиите на мъжа си, клюките по негов адрес и не много деликатното му отношение. Накрая обаче каза: „Баста!”.

Надежда няма само да се задоволява с екстри като вършеене по медиите, лъскави парцали и баровски дом. Отчаяната съпруга иска всичко и то веднага!

Първо взе да направлява кариерата на Константин. Натиснала го да не прави балада, а да вади пари с парче като „Студентка”. После поиска реванш за резила, който бра на рождения ден на Преслава.

Надежда получи диплома

Надежда се дипломира с родата

Докато всеобщата любимка на чалга бранша празнува рожден ден, получава целувки, поздрави и цялото внимание, мъжлето й за малко да забрави, че и тя празнува. Надежда си получи магистърската диплома същия ден и вместо очакваното тържество по този повод получи….поздравче по средата на купона на Преслава.

Надежда се дипломира

Коцето нареди персонала да поздравяват „шефката“. Момичетата бързат със салфетките…

Надежда се дипломира

Надежда се дипломира

Надежда се дипломира

Надежда се дипломира

Да, така трябва да изглежда най-печения юрист – покрит със салфетки

Надежда се дипломира

Преслава, винаги Преслава…

Вярно, Константин събра персонала с фойерверк и изписани букви „ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ”, но всичко е било между другото. Момичетата от клуба уважиха шефката, докато пръснат поредната порция салфетки за истинската звезда на вечерта.

Явно после е имало семеен скандал. За да си спести доживотните критики, Константин пръсна едни големи пари за нов пръстен с диамант и публично обяснение в любов. Това и втората сватба би трябвало да задоволят сърдитата Надежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар