Поп фолк певицата Мара Отварачката нанесе жесток удар на милионера Християн Гущеров

Поп дивата Мария, която живее нашироко и на семейни начала с богаташа Християн Гущеров го нарани тежко. Мария откровено призна, че не би имала нищо общо с Гущеров, ако той беше сетен сиромах, разкри HotArena.net.

После певицата замаза откровената си меркантилност, че не биха се срещнали, ако Гущеров бил с ограничени финанси и се движел в съвсем друга среда, различна от тази на пайнерката.

[caption id="attachment_319077" align="alignright" width="300"]Мара Отварачката съкруши Християн Гущеров Мара Отварачката съкруши Християн Гущеров[/caption]

Брюнетката, която заради мъжа на живота си се превърна в блонди бе повече от категорична, че стандарта на живот на Християн Гущеров и нейните способности като певица на „Пайнер” са ги събрали под един покрив.

Преди известно време Мария смаза почитателите си с откровението, че щом човек живее с някой, той едва ли не трябва да се обезличи. Сега в същия дух старозагорката сподели, че харесва почти всичко в половинката си, като дипломатично прескочи неговите свръх килограми.

За неуспешните си опити да го накара да спортува в супер модерната фитнес зала, която Гущеров направил специално за пристрастената към фигурата си Мария, поп фолк певицата не обели и дума. Дори започна да му приглася, че с тяло на морж Гущеров респектирал не само обикновените хора, но и своите бизнес партньори, припомни Kluiki.bg.

Мара Отварачката е доволна, че с Гущеров не се карали, не спорели, гледните им точки за нещата съвпадали. Двойката е заедно трета година, като не са се разделяли и за ден. Изпълнителката на "Още помня" е изключително е на седмото небе от щастие, че Гущеров и малката й дъщеричка страшно се харесали още от първия път, щом се видели.

Усилено се заговори обаче, че Християн искал да изпрати невръстната Марая в швейцарски колеж и бил готов да брои умопомрачителни такси, за да го дари Мария с истински наследник.

Мара Отварачката не бърза за брак с милионера и не копнее за предложение. Тя по-скоро иска да има разбирателство и спокоен живот, без сътресения, отколкото Християн да й надене брачната халка на пръста й. Не е тайна, че Мария вече веднъж мина под венчило, затова засега това не е толкова важно за нея и Християн Гущеров.