Херцогинята Кейт Мидълтън трябва винаги да е в перфектна форма!

Кейт Мидълтън се превърна в пример за подражание на цяла Англия, а популярността й се конкурира дори с тази на покойната принцеса Даяна. Жените на Острова не спират да се вълнуват от това как се храни и какво прави Кейт Мидълтън, за да изглежда така неотразимо и как успява да запази перфектните си форми.

Истината е, че херцогинята на Кеймбридж отслабна страшно бързо дори след раждането, което е трудно постижимо за много от родилките. Днес Кейт Мидълтън продължава да младее и да събира погледите на околните, но трябва да се знае, че за да постигне този ефект, Кейт Мидълтън се подлага на строг режим.

[caption id="attachment_319098" align="alignright" width="300"]Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е в страхотна форма и само за плаж[/caption]

Съпругата на принц Уилям често сменя диетите си, но наскоро специалисти й изготвиха уникален хранителен режим, който й гарантира перфектно тяло. Основното в новия хранителен режим на Кейт Мидълтън е консумацията на предимно сурови продукти, съобщи вестник Дейли Мейл.

Кейт Мидълтън редовно похапва салата от диня, гаспачо, плодовете годжи бери, табули и бадемово мляко. Всички те са невероятно полезни, както за отслабване, така и за поддържане на здравето и красотата на кожата и косата.

Менюто на Кейт Мидълтън съдържа най-вече свежи салати, към които тя задължително добавя висококачествен зехтин и различни видове сирена или морски дарове. Те не съдържат големи количества от вредните въглехидрати и са сравнително ниско калорични.

По този начин Кейт Мидълтън се радва на наистина прелестна фигура, която демонстрира с удоволствие. Специалистите твърдят, че за всеки човек би било от полза да спазва този хранителен режим, който гарантира чудесни резултати, пък дори и без наличието на храни като табули и гаспачо.

Разбира се, чистото и постоянно суровоядство не е за предпочитане, затова съчетавайте суровите храни с хранителни и полезни супи и ястия, приготвени на фурна или пара, както прави Кейт Мидълтън.