Възмездие: Невероятното щастие на Алисия уби Николета Лозанова!

Възмездие: Невероятното щастие на Алисия уби Николета Лозанова!
5 (100%) 4 votes

Алисия най-сетне се чувства отмъстена, макар и след години!

Най-после отмъстена! Така се чувства Алисия, която години наред бе обиждана и унижавана от Николета Лозанова – жената, отнела любимия и баща на детето й Валери Божинов. Войната между Алисия и Николета продължава вече няколко години като певицата доскоро се оказваше победена в повечето от „битките“.

Сега обаче нещата се промениха с гръм и трясък, и макар и късно, войната спечели Алисия. А невероятното й щастие направо уби Николета Лозанова. Причина за радостта на Алисия и рева на Николета стана Ники Михайлов, който тези дни направи две особено важни неща за Алисия.

Алисия

Алисия спечели войната с Николета Лозанова

Първото и най-значимо от тях е, че най-сетне Ники Михайлов успя да сдобри баща си Боби Михайлов с Алисия. Двамата се събраха на рождения ден на вратаря и осъзнаха, че няма какво да делят. Нещо повече – часове наред Алисия прекарала в сладки приказки с Боби Михайлов и съпругата му Мария Петрова.

„Семейството на Ники Михайлов официално прие Алисия за своя снаха. Всички се разбират чудесно, а тя и синът й са на 17-то небе“, коментират близки до Алисия, която само дни по-късно получи поредната невероятна изненада от любимия си Ники Михайлов.

Ники Михайлов заведе Алисия при родителите си официално

Ники Михайлов заведе Алисия при родителите си официално

Ето я уникалната му изненада в суши ресторанта и най-сладкото "Обичам те!"

Ето я уникалната му изненада в суши ресторанта и най-сладкото „Обичам те!“

Днес Алисия с радост публикува снимки от мястото, на което я е завел Ники Михайлов. Това е един от луксозните суши ресторанти в столицата, където майстор готвачите приготвят всичко пред очите на клиентите си. Та във въпросния ресторант Ники Михайлов поръчал на готвача да сервира вкусните суши пред Алисия, но във формата на любовно обяснение.

Напоследък Ники и Алисия са заедно навсякъде

Напоследък Ники и Алисия са заедно навсякъде

Николета със сигурност не получава такова внимание и любов, каквито има Алисия от Ники

Николета със сигурност не получава такова внимание и любов, каквито има Алисия от Ники

Така всъщност храната на Алисия и Ники Михайлов изобразяваше надпис „Обичам те“ на английски език, а отгоре се мъдреше огромно и вкусно сърце. Как да не обичаш такъв мъж, заваляха поздрави и коментари в страницата на Алисия. Защото феновете й много се радват за нея.

Единствената, която вероятно дъвче нокти от яд и злоба, е Николета Лозанова, която винаги гледа да захапе Алисия. Е, сега обаче няма да й се получи!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар