Димитър Рачков страда от решението на Мария Игнатова! Тя му отказа най-съкровеното нещо на света!

Красавицата Мария Игнатова изрично е отказала на Димитър Рачков да роди бебе от него в следващата поне една година. Комедийният актьор иска да стане отново баща, тъй като е лудо влюбен в своята колежка, но не така стоят нещата при блондинката. Мария също много обича Митко, но е на мнение, че двамата още не са готови за свое бебе, тъй като нямат никакво свободно време, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_319116" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова отказа на Рачков бебе Мария Игнатова отказа на Рачков бебе[/caption]

От роли в театъра Рачков просто не можел да се прибере вкъщи. Актьорът приемал и роли извън столицата, което е свързано с много път. Мария Игнатова пък в момента се намира във Велико Търново, откъдето ще се отправи утре към Източна България. Кастингите за "X Factor 2014" вече започнаха, а хубавицата отново е водеща, което я задължава да присъства на всеки един от тях.

Именно заради тези многобройни делови ангажименти Игнатова е дала отсрочка на Рачков по отношение на тяхното бебе. Той обаче не го е възприел особено добре, понеже се страхувал да не изгуби Мария. Откакто са заедно, актьорът се чувствал застрашен, тъй като е по-непривлекателният визуално в тази любов.

Мария Игнатова все пак не е казала завинаги "не", а просто е помолила Димитър Рачков да изчакат с тази огромна стъпка поне до догодина, когато "X Factor" ще е свършил. Самочувствието на актьора обаче в момента е сринато, защото не е особено приятно да ти откажат подобно нещо. Задава ли се буря в отношенията между двамата?! Въпрос, чийто отговор може да получим съвсем скоро.