Юксел Кадриев е убеден, че с него се случва нещо страшно!

Чаровният водещ от Би Ти Ви Юксел Кадриев е ужасен и убеден, че с него се случва нещо лошо. Той е сигурен, че проклятие съсипва живота му след като за пореден път го застигна мъката от самотата. Преди дни Юксел Кадриев бе демонстративно зарязан от приятелката си Ангела Атанасова, която работи като гардеробиерка към "Шоуто на Слави".

14-години по-младата от Юксел Кадриев силиконова красавица го отрязала и му заявила, че иска да си останат единствено приятели - изречение, което би съсипало всеки нормален мъж. Юксел Кадриев останал със зяпнала от потрес уста и не можел да обели и дума. След което се затворил в себе си и не излизал от тях, освен като отива на работа.

[caption id="attachment_319126" align="aligncenter" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев вярва, че над телевизията тегне проклятие[/caption]

"Юксел е разбит. Наистина се тревожим за него, защото той обичаше много Ангела и имаше сериозни намерения. Ето, че момичето го разкара обаче и той не може и няма да повярва, че отново остава сам. Убеден е с цялото си сърце, че над него тегне проклятие, както и над цялата телевизия. Защото и колегите му в Би Ти Ви не са по-щастливи в любовта", коментират близки до Юксел Кадриев.

Те припомнят, че същата зла любовна участ е застигнала и колежката на Юксел Кадриев Виктория Петрова, която така и не открива човека за себе си. Болезнена бе раздялата и на Гена Трайкова и Венелин Петков, а Ани Салич едва не се прости с брака си с Бранко.

[caption id="attachment_319127" align="aligncenter" width="206"]Ето я любимата му Ангела Атанасова, която го заряза Ето я любимата му Ангела Атанасова, която го заряза[/caption]

"Има нещо. Това не е нормално. И Юксел Кадриев вярва, че е проклятие, което преследва известните лица на телевизията. Дори си е наумил да ходи по врачки и баячки, за да му развалят магията", споделят източниците.

[caption id="attachment_319128" align="aligncenter" width="300"]Двамата спипани от папараци из столицата Двамата спипани от папараци из столицата[/caption]

Колкото до Ангела Атанасова, това е втората й поредна раздяла с Юксел Кадриев. Преди време омайницата отново го заряза, но после се върна обратно. Дали и този път ще постъпи по същия начин, ще трябва да потърпим, за да разберем.