Милионерът Георги Станоев-Малката Бирма съсипа поп фолк певицата Преслава окончателно

Преслава и Малката Бирма се разделиха окончателно.

Пернишкият бизнесмен Бирмата бил шута на гласовитката Преслава. Една от най-врвежните певици не само се изнесла от луксозния палат, но баровецът я принудил да си му върне и колата. „Бентлито”, който богаташът подари на любимата си преди година, по типично балкански синдром пожелал да си го прибере обратно.

[caption id="attachment_319134" align="alignright" width="225"]Преслава е съсипана Преслава е съсипана[/caption]

Ошашавената певица се дърпала, но заплахите зда по-тежка разправа охладили мераците й да го завлече с луксозното возило. Според булевардната мълва, не само че й слагал рога, но Жоро Бирмата често пердашел половинката си по различни поводи, разбра Kluiki.bg.

Родената в Добрич певица наляво и надясно обясняваше колко е щастлива с Бирмата, дори неговата майка я следваше като вярно куче из магазини и дискотеки и копираше всеки неин жест, както и облекло от бъдещата си снаха. Но красивите приказки си имат край, а в случая той изобщо не е щастлив. А за Преси и Бирмата се оказа скоротечен.

Жоро Бирмата е известен в светските среди, че обича да бройка и кръшка. Милионерският наследник бил на принципа „моето си е мое, чуждото общо”. Дори да имаше една от най-желаните жени в страната, той не спирал да се сваля със знойни красавици по нощните заведения.

Преслава научавала за безконечните му изневери, плачела, дори отслабна до заплашителните анорексични форми и непрекъснато се молела кошмарът да спре, споделят близки до звездата. Малката Бирма хойкал, но бил и безумно ревнив.

Двойката се разделя няколко пъти и се събира, но нещата не се промениха. Дори малко преди раздялата им, бизнесменът не спрял с креватното си хоби.

Преди седем дни пернишкият богаташ купонясвал без Преси в луксозен морски курорт. Откакто вече не са двойка и няма шанс да тръгнат към олтара, Жоро Станоев не спрял да обикаля столични кръчми и луксозни морски дискотеки, за да си търси забавления и жени за една нощ.