Деян Донков разбил главата на колега заради Радина

Деян Донков разбил главата на колега заради Радина
5 (100%) 3 votes

Деян Донков не знае какво прави в пияно състояние и поредна случка от ежедневието му го доказва!

За грубото поведение на Деян Донков, когато е пиян, се говори от доста време. Има сериозни слухове, че актьорът бие своята любима Радина Кърджилова, но се оказва, че той налита на бой и на свои приятели. Една случка между него и колегата му Деян Ангелов го доказва, разбра Kliuki.bg.

Веднъж Деян Донков разбил главата на своя съименник, а причината била подлудяващата го ревност, която изпитал към Радина Кърджилова. Всичко се случило в Белоградчишкото село Пролазница, където живее майката на Донков. Докато актьорът и неговите колеги разпускали с алкохол, изведнъж Донков се напил толкова жестоко, че решил, че Ангелов сваля Радина, тъй като двамата си говорели. Тогава той станал и се нахвърлил на своя колега, а в пристъп на гняв го замерил с един от своите „Аскеер„-и и от главата на Деян Ангелов потекла кръв, пише Lifestyle.bg.

Деян Донков е изключително импулсивна и ревнива личност

Деян Донков е изключително импулсивна и ревнива личност

Деян Ангелов е брат на нашумелия напоследък покрай Dancing Stars Дарин Ангелов. Двамата са близнаци, а и двамата са актьори. По принцип са в отлични отношения с Деян Донков, но след тази случка не е ясно дали все още е така. Добре, че майката на Донков се е погрижила за Ангелов и му е зашила главата веднага след травмата, за да не се получи някаква неприятна инфекция.

Радина Кърджилова също е останала потресена от случилото се. Тя не преставала да убеждава Деян Донков, че я е изревнувал без никаква причина. Актьорът обаче бил много пиян и изобщо не разсъждавал, когато скочил върху Ангелов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Деян Донков разбил главата на колега заради Радина”

  1. тон4о

    юли 02. 2014

    защо го търпи това хубаво момиче тоя пияндурник. Не ги разбирам жените, ей Богу!

Добавете коментар