Деян Донков не знае какво прави в пияно състояние и поредна случка от ежедневието му го доказва!

За грубото поведение на Деян Донков, когато е пиян, се говори от доста време. Има сериозни слухове, че актьорът бие своята любима Радина Кърджилова, но се оказва, че той налита на бой и на свои приятели. Една случка между него и колегата му Деян Ангелов го доказва, разбра Kliuki.bg.

Веднъж Деян Донков разбил главата на своя съименник, а причината била подлудяващата го ревност, която изпитал към Радина Кърджилова. Всичко се случило в Белоградчишкото село Пролазница, където живее майката на Донков. Докато актьорът и неговите колеги разпускали с алкохол, изведнъж Донков се напил толкова жестоко, че решил, че Ангелов сваля Радина, тъй като двамата си говорели. Тогава той станал и се нахвърлил на своя колега, а в пристъп на гняв го замерил с един от своите "Аскеер"-и и от главата на Деян Ангелов потекла кръв, пише Lifestyle.bg.

[caption id="attachment_319138" align="alignright" width="300"]Деян Донков е изключително импулсивна и ревнива личност Деян Донков е изключително импулсивна и ревнива личност[/caption]

Деян Ангелов е брат на нашумелия напоследък покрай Dancing Stars Дарин Ангелов. Двамата са близнаци, а и двамата са актьори. По принцип са в отлични отношения с Деян Донков, но след тази случка не е ясно дали все още е така. Добре, че майката на Донков се е погрижила за Ангелов и му е зашила главата веднага след травмата, за да не се получи някаква неприятна инфекция.

Радина Кърджилова също е останала потресена от случилото се. Тя не преставала да убеждава Деян Донков, че я е изревнувал без никаква причина. Актьорът обаче бил много пиян и изобщо не разсъждавал, когато скочил върху Ангелов.