Андреа и Кобрата са една от най-популярните двойки у нас, която има милиони почитатели!

Всяка любов се нуждае от естествено развитие, а няма нищо по-хубаво от плод на тази любов в лицето на едно дете. Андреа и Кобрата обаче продължават да нямат свое бебе, въпреки че годинките сериозно напредват, а те твърдят, че са безумно влюбени. Техните почитатели, които са наистина многобройни, от доста време се чудят защо и каква е причината тази двойка да се спира с децата, както и с брака. Повечето фолк певици на годините на Андреа вече бяха износили поне по едно бебе, но случаят с блондинката е по-различен.

[caption id="attachment_319177" align="alignright" width="300"]Андреа жадува да има дете от Кобрата Андреа жадува да има дете от Кобрата[/caption]

Истината, до която достигнаха източници на Kliuki.bg, не е много приятна за феновете на Кубрат Пулев. Оказва се, че боксьорът е този, който отказва да направи бебе на певицата. Андреа от много време го умолявала да я забремени, защото много обичала децата и за нея нямало нищо по-истинско в живота от това да бъдеш родител. Кобрата обаче бил категоричен, че няма да стане баща докато все още е само претендент за световната титла.

[caption id="attachment_319180" align="alignleft" width="300"]Андреа и Кобрата се обичат много, но засега това не е достатъчно за семейство Андреа и Кобрата се обичат много, но засега това не е достатъчно за семейство[/caption]

Андреа и Кобрата не подлежат на съмнение що се отнася до любовта. Двамата наистина се обичат, но това понякога не е достатъчно да имаш дете. Освен че трябва да победи Кличко, Пулев си е поставил и друга цел преди бащинството, а именно сватба. Негови близки постоянно разкриват, че Кубрат е голям традиционалист. Той никога не би си позволил да направи втората стъпка преди първата. В случая обаче бебето се явява трета стъпка, след световната титла и брака. Да се надяваме, че догодина Кубрат Пулев вече ще е направил и трите грандиозни стъпки на своя живот.