Ани Салич отмъщава на Бранко заради Вики Петрова

Ани Салич отмъщава на Бранко заради Вики Петрова
4.8 (95%) 4 votes

Ани Салич все още е бясна на Бранко заради това, което той й причини преди време! Затова журналистката е решила да си отмъсти!

Обществена тайна е, че Виктория Петрова нарани жестоко колежката си Ани Салич преди години, когато въртеше любовни отношения с мъжа й Бранко. Тогава Ани го изживя много трудно, но все пак реши да остане при съпруга си, за да запази семейството си цяло. Това обаче съвсем не значи, че журналистката е забравила какво й е причинил Бранко. Напротив, тя още помни и дори вече си отмъщава.

Този триъгълник още тормози Ани Салич

Този триъгълник още тормози Ани Салич

Вместо да измени и тя обаче, както биха направили повечето жени в такава ситуация, Ани Салич е решила да се дистанцира напълно от мъжа си, научи Kliuki.bg. Ани използвала за целта благоприятната ситуация около многобройните си ангажименти на новото работно място – Нова ТВ, за да „бие шута“ на Бранко.

Както пише ПИК, Ани Салич не се засичала с мъжа си у дома с дни, тъй като уж била много заета в службата. Всъщност обаче тв водещата нарочно не присъства в живота на Бранко през последните месеци. Тя дори му отказвала най-съкровеното нещо между съпрузите, а именно физическата близост. По този начин Ани Салич искала да изпита мъжа си и да разбере дали ще издържи „на сухо“ дълго време или пак ще забегне към някоя красавица като Вики Петрова.

„Ани действително е заета, но да не може да се види с мъжа си звучи абсурдно. Все пак живеят заедно, а с дни не общуват. Едва ли е само работата. Просто у Ани още я има болката от неговата постъпка. Може да му е простила, но надали някога ще забрави какво й стори той.“ – споделя приятелка на Ани Салич.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ани Салич отмъщава на Бранко заради Вики Петрова”

  1. АЛ Бънди

    юли 03. 2014

    Не знам какъв мъж трябва да си за да не видиш разликата Викито е готина млада интелегентна и много красива ,а дъртата Салич със злобното излъчване и със съмнителен интелект се е превърнала на хипопотам и си мисли че мъжът и ще я погледне отново ,ако я види и гола сигурно ще ослепее.

  2. Vania Angelova

    юли 04. 2014

    Естествено, че ще се върне при Ани! Мъжете са им слаби ангелите и се случва да попаднат на някоя кучка- което нищо и не значи! А и Ани е класи над Вики- спор няма! Викито да внимава от много стола да не цопне на земята…. 🙂

Добавете коментар