Поп фолк певицата Преслава направи нещо нечувано

Гласовитата изпълнителка на „Пайнер” съвсем се развихри. Само дни след като се разбра, че тя и годеникът й няма да тръгнат заедно към брачния олтар, родената в Добрич звезда се развихри. Тя не само не страда, че вече не са заедно с пернишкия бизнесмен Георги Станоев – Малката Бирма, ами и веднага скочи в обятията на млад жребец, забеляза HotArena.net.

[caption id="attachment_319199" align="alignright" width="300"]На Преслава хич не й пука от раздялата с Малката Бирма На Преслава хич не й пука от раздялата с Малката Бирма[/caption]

Певицата бе щракната да отмаря в луксозния комплекс край Асеновград, в басейна. Преслава дори позира и демонстрира топли чувства с младия мъж, като съвсем показно му се е „качила” на врата. Преслава е известна с властния си характер, който обаче беше по смачкан от предишния й любовник.

Дори дотам, че изпълнителката на „Водка с утеха” отслабна до застрашителните анорексични форми, но продължаваше да твърди, че е безкрайно щастлива с Бирмата, припомня Kluiki.bg.

Милионерският син е известен с това, че държи като „удавник за сламка” на всичко що е негово, но пък другото също му е собственост. Безкрайните му сцени на ревност и дори шамарите към Преслава превърнаха знойната пухкавелка в слаботелесно същество, което доста уплаши с новата си визия безбройните й фенове.

Личеше си, че Преси е стресирана и дори уплашена, докато Бирмата необезпокояван купонясваше нон-стоп в нощните заведения и задяваше всяка що-годе усукана красавица, шушукаха клюкари.

Фолк дивата Преслава не смееше да погледне встрани, камо ли да помисли да изневери на известният с избухливия си характер Бирмата. Самата Преслава не е била напълно убедена, че ще имат общо бъдеще с непостоянния си приятел, разкриват приятелки на гласовитката.

Веднага щом скъсаха, Бирмата също се впусна в безкрайни разгулни нощи в елитните ни морски курорти с пламенни красавици. Но и Преслава не страда дълго за тригодишната си връзка и последвалата раздяла с Малката Бирма.

Щастливата й усмивка ясно говори, че една от най-вървежните певици е смъкнала доста голяма тежест от гърба си и добре се забавлява в компанията на младежа.