Колежки на бунт: Не искаме Мара Отварачката на турнето!

Колежки на бунт: Не искаме Мара Отварачката на турнето!
5 (100%) 3 votes

Над Мара Отварачката е надвиснал градоносен облак

Мара Отварачката е под силно напрежение, тъй като колежките й са готови да я разкъсат. Най-непродуктивната певица, която след като заживя с милионерския наследник Християн Гущеров прави по две песни на година ще е заедно с най-вервежните певици на „Пайнер” на лятното им национално турне.

Мара Отварачката си навлече гнева на колежките си

Мара Отварачката си навлече гнева на колежките си

Изпълнителките от димитровградската фабрика за чалгаджийки не могат да повярват, че Мара Отварачката ще пее редом до най-успелите и продуктивни певици като Преслава, Галена и Анелия, а кралиците на поп фолка Ивана и Глория са аут, разбра Kluiki.bg.

Те са бесни, защото причината не е в таланта, нито в правенето на много хитове през годината, а заради милионите на Християн Гущеров, не мирясват изпълнителките на лекия жанр.

Пухкавият богаташ е броил доста тлъсти пачки на шефовете на музикална компания „Пайнер”, за да може любимата му да се перчи на турнето, което не е правено от четири години насам.

Колежките й били единодушни, че Мара Отварачката няма място сред тях, тъй като отдавна не пее и не се поти да сътворява нови парчета. Напрежението срещу Мария е напълно основателно.

Певицата с най-ужасяващите импланти на джуките обаче хич не й пука и дори тенденциозно подклаждала неприязънта на останалите към себе си. Това е вид пиар, а Мария обича да е все в центъра на събитията, недоволстват тези, които я познават отблизо.

Старозагорката не за първи път използва благинки, които не е постигнала с усърдие и труд, а заради тлъстите банкови сметки на извънгабаритния си любовник. На тазгодишните награди на „Пайнер” Мария също не беше прескочена и специално за нея измислиха награди, които разбира се нямаха нищо общо с творчеството й.

Колежките й са на нож и срещу това, че пак заради милионите на Гущеров, старите парчета на Мария непрекъснато вървели по фирмения канал, а хитовете на останалите имали много по-малко време за излъчване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар