Димитър Рачков отново доказа таланта си, но този път дори Мария Игнатова остана смаяна!

Велик комик е Димитър Рачков. В това спор няма и се доказа още веднъж в Русе. Там Рачков решил да си направи шега с екипа на X Factor. Днес той се появил на един от кастингите, облечен в странни дрехи, маска на лицето, очила и шапка, предава агенция ПИК. Рачков се представил за един от претендентите за нова музикална звезда на България. Той изпял изключително фалшиво песента, с която се представил, и тъкмо журито сериозно да го критикува за ужасното изпълнение - той свалил маскировката си и за смях станали всички от предаването, а не Рачков.

[caption id="attachment_319213" align="alignright" width="300"]Ето го Димитър Рачков след своето разкриване в X Factor Ето го Димитър Рачков след своето разкриване в X Factor[/caption]

Най-интересното обаче е, че самата Мария Игнатова, която е водеща на шоуто, също е останала безмълвна и напълно смаяна от постъпката на Димитър Рачков, научи Kliuki.bg. Тя даже не е подозирала, че възлюбеният й възнамерява да направи подобно нещо. Двамата прекарали нощта заедно в хотелска си стая и той въобще не продумал за намеренията си.

"Направо ще го убия (смее се). Да ме мотае цяла вечер и даже да не ми подскаже, че ще дойде. Сега трябва да измисля какво да му бъде наказанието." - коментира през смях въпросната случка Мария Игнатова.

Точно тази нестандартност и изобретателност у Димитър Рачков обаче се харесва най-много на Мария. Блондинката многократно е споменавала, че актьорът я е спечелил най-вече с уникалното си чувство за хумор, което не я оставяло и за миг в скука.

Причината Димитър Рачков да бъде също в Русе е любовна. Комикът се притеснявал, че напоследък с Мария Игнатова не се виждат много, заради деловите си ангажименти, и решил да я придружи на някои от кастингите из страната, тъй като и той има представления в театъра в тази част от Бългрия скоро.