Кубрат и Тервел Пулеви застават срещу Ван Дам (ВИДЕО ХИТ)

Кубрат и Тервел Пулеви застават срещу Ван Дам (ВИДЕО ХИТ)
5 (100%) 3 votes

Кубрат и Тервел Пулеви заснеха сами „българският отговор” на белгийското предизвикателство

Кубрат и Тервел Пулеви са новата интернет-сензация заради уменията си с боксовите ръкавици, но не на ринга.

Братята получиха уникалния шанс да съборят по популярност рекламното видео на Ван Дам за Volvo, научи kliuki.bg. „The Epic Split“ и шпагата на белгиеца събраха рекордните над 73 000 000 гледания, но Кубрат и Тервел Пулеви не са мъже, които бягат от предизвикателствата.
Кубрат и Тервел Пулеви снимат за Volvo
Световноизвестните боксьори заснеха без дубльори и само за един ден рекламното клипче „Братя”. За целта нахлузиха боксовите си ръкавици, с които управляват „бебчета” на Volvo.
Кубрат и Тервел Пулеви снимат за Volvo
Името на мини-филмчето “Братята” (The Brothers) е закачка, защото не се отнася само за Кубрат и Тервел Пулеви, а за моделите шведски камиони. Боксьорите използват най-мощния в света и „малкото му братче” (с мощност 500 к.с).
Кубрат и Тервел Пулеви снимат за Volvo
Авторите на видеото имали малък проблем. Спортистите показали такива умения, че не се наложила намесата нито на професионалисти, нито на каскадьори. Само, че толкова им харесало и не искали да слязат от „зверовете”.
pulevi
Българската версия е използвала Кубрат за „глас зад кадър”. В английската се дублира от Башар Рахал. Компанията била допълнена и от международния съдия Соколов.

Вижте как се справят с „въртенето на геврека” братята Кубрат и Тервел Пулеви:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар