Надежда беснее – Коцето не спира да я излага! (ВИДЕО с признание)

Надежда беснее – Коцето не спира да я излага! (ВИДЕО с признание)
5 (100%) 3 votes

Надежда разбра цената да е популярна в родината и да я снимат по медиите

Надежда на Константин се усети, че животът под светлините на прожекторите.

Красавицата, която от скоро е дипломирана юристка, вече показва признаци на умора. Така известна като „Хубавото Наде” в пресата осъзна болезнената истина – животът в света на богатите и известните си има цена – да бере срамове покрай изпълненията на мъжлето си, видя kliuki.bg.

Не й стигат на Надежда заигравките с фенките и тормоза на жълтата преса, ами се налага да преглъща й изцепките му свързани с нея. Първо беше унизителната й честитка във вечерта, когато трябваше да отпразнува дипломирането си като юрист.

Надежда получи пръстен

Надежда получи пръстен – сватба друг път

Надежда изтърпя салфетките и поздравленията покрай празника на Преслава. За да забрави дори получи пръстен в ефир с обяснение. Два дена по-късно обаче Константин не се стърпя и изплю камъчето. Всички разбраха, че изненадващия „втори годеж” не е чак такова доказателство за любов, колкото излезе в ефира на гала.

Надежда и семейството й били ограбени за седми (?!) пореден път. При наличие на охрана и може би и камери, красавицата останала без годежен пръстен. Всичко това се случило само преди дни, когато Коцето снимал „Студентка”.

Жена му, естествено, се огорчила и той и купил пръстен за утеха. Коцето уж се кълнеше, че иска да я взима и пред Господ, а сега всичко е „Обмисляме го, няма как да се оженим пак…”

Бедната Надежда наложи се да изтърпи и това поредно унизително интервю – ВИЖ ВИДЕОТО!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар