Напрежение между Антон Хекимян и Биляна Гавазова - Бтв не спират да откриват трудности с намирането на подходящи водещи, които да привлекат вниманието към сутрешния им блок!

След напускането на Ани и Виктор и бягството им в най-големия конкурент - Нова ТВ, Генка и Косьо не успяха да поддържат нужния рейтинг, след което започнаха да им се търсят нови заместници.

[caption id="attachment_319260" align="alignright" width="300"]Напрежение между Антон Хекимян и Биляна Гавазова Напрежение между Антон Хекимян и Биляна Гавазова[/caption]

Избраните и толкова рекламирани като екранен дует Антон Хекимян - станал много любим на аудиторията, издигнал се от стажант репортер в медията, и неговата колежка Биляна Гавазова, която познаваме като репортер, започнаха смело и амбициозно, но не след дълго си проличаха различията и не доброто разбирателство помежду им. Антон е амбициозен и провокира събеседниците си с трудни въпроси, докато Биляна не успява да поддържа неговото ниво, коментират и в изданието "Всеки ден".

А из тв средите се коментира, че Биляна е избрана за водеща най-вече заради привлекателната й визия и неслучайно сутрин се появява в оскъдно облекло, за да се подчертаят тялото и красотата й. Така Антон остава да говори и води предаването сам по сериозните теми, а Биляна чака редакторите да и продиктуват въпрос в слушалките. Но пък момичето е симпатично и в крайна сметка не се знае кой събира сутрин зрителите пред екрана - младият водещ заради интелигентния си начин на събеседване или хубавицата от Шумен, която да радва окото на зрителя. Времето само може да покаже колко ще продължи и тази двойка водещи на сутрешен блок по БТВ. Явно ефирните партньори трудно се откриват и напасват. Почти толкова трудно е колкото и да откриеш точния партньор в живота.