Алекс Раева няма да предприеме стъпката на живота си, поне не тази година!

Горката Алекс Раева пак няма да бъде булка, поне не в близките месеци. Това разкри в. "Всеки ден", като основната причина е финансова. Влюбената двойка нямала необходимата сума, която се иска за сватба като тази, за която мечтае. Преди време певицата бе споделила, че желае да почерпи близки и приятели на някой остров в Тихия океан. За целта обаче са необходими хиляди евро, за да бъде нает съответният персонал и да бъде организирано всичко.

[caption id="attachment_319286" align="alignright" width="300"]Алекс Раева е на път да изгуби мечтата си за грандиозна и ексцентрична сватба Алекс Раева е на път да изгуби мечтата си за грандиозна и ексцентрична сватба[/caption]

Годеникът на Алекс - диджей Дончо, към момента не е особено добре финансово, тъй като ангажиментите му в нощните клубове са сериозно намалели, а и посещенията в заведенията в столицата вече са по-малко, което намалява процента на диджея от оборота. Затова той обмислял сериозно да отиде да поработи на морето, понеже в останалите градове цяло лято ще бъде пусто откъм посетители на нощните клубове.

Алекс Раева пък няма абсолютно никакви музикални ангажименти, научи Kliuki.bg. Единствените й доходи до момента идват от предаването X Factor, където е водеща. Кастингите вече започнаха и тя обикаля из цяла България, но заплатата от шоуто изобщо не може да й стигне за сватбата-мечта. Затова Алекс се е обадила на своите мениджъри, които движели нещата около сватбата, за да им каже да отменят церемонията.

Лошата новина за диджей Дончо обаче е, че ако не успее да осигури подобна пищна и ексцентрична сватба на своята любима, то той може никога да не я направи своя законна жена.

"Тя иска точно тази сватба. Всичко да бъде красиво, романтично, съвършено. И най-малкото нещо встрани може да я откаже. Наистина жалко, че засега не могат да вдигнат подобна сватба. Алекс мечтае за този ден от съвсем малка и затова е важно мечтата й да се изпълни докрай." - разкрива нейн близък приятел.