Обрат: Алекс Раева отмени сватбата, мечтата си отива

Обрат: Алекс Раева отмени сватбата, мечтата си отива
5 (100%) 3 votes

Алекс Раева няма да предприеме стъпката на живота си, поне не тази година!

Горката Алекс Раева пак няма да бъде булка, поне не в близките месеци. Това разкри в. „Всеки ден“, като основната причина е финансова. Влюбената двойка нямала необходимата сума, която се иска за сватба като тази, за която мечтае. Преди време певицата бе споделила, че желае да почерпи близки и приятели на някой остров в Тихия океан. За целта обаче са необходими хиляди евро, за да бъде нает съответният персонал и да бъде организирано всичко.

Алекс Раева е на път да изгуби мечтата си за грандиозна и ексцентрична сватба

Алекс Раева е на път да изгуби мечтата си за грандиозна и ексцентрична сватба

Годеникът на Алекс – диджей Дончо, към момента не е особено добре финансово, тъй като ангажиментите му в нощните клубове са сериозно намалели, а и посещенията в заведенията в столицата вече са по-малко, което намалява процента на диджея от оборота. Затова той обмислял сериозно да отиде да поработи на морето, понеже в останалите градове цяло лято ще бъде пусто откъм посетители на нощните клубове.

Алекс Раева пък няма абсолютно никакви музикални ангажименти, научи Kliuki.bg. Единствените й доходи до момента идват от предаването X Factor, където е водеща. Кастингите вече започнаха и тя обикаля из цяла България, но заплатата от шоуто изобщо не може да й стигне за сватбата-мечта. Затова Алекс се е обадила на своите мениджъри, които движели нещата около сватбата, за да им каже да отменят церемонията.

Лошата новина за диджей Дончо обаче е, че ако не успее да осигури подобна пищна и ексцентрична сватба на своята любима, то той може никога да не я направи своя законна жена.

„Тя иска точно тази сватба. Всичко да бъде красиво, романтично, съвършено. И най-малкото нещо встрани може да я откаже. Наистина жалко, че засега не могат да вдигнат подобна сватба. Алекс мечтае за този ден от съвсем малка и затова е важно мечтата й да се изпълни докрай.“ – разкрива нейн близък приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Обрат: Алекс Раева отмени сватбата, мечтата си отива”

 1. Sasha Stoyanova

  юли 04. 2014

  лигла

 2. кети

  юли 04. 2014

  Ауу голям проблем имат тия влюбени! Май нашите шоу звезди се самозабравиха….

 3. Elena Zheleva

  юли 04. 2014

  gluposti na tarkaleta

 4. Emille Boev

  юли 05. 2014

  НЕКА СЛАВУНДЕРЪТ ДА ФИНАНСИРА МЕРОПРИЯТИЕТО!

 5. popov

  юли 05. 2014

  te vsichki ruskini igraqt na edro, che i nasha sashka – na gol korem chifte pishtovi

 6. Име (задължително)

  авг. 04. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар