Мария доказа глупостта си с нови снимки във Фейсбук!

Мария доказа глупостта си с нови снимки във Фейсбук!
5 (100%) 4 votes

Мария сътвори поредната си глупост пред очите на потребителите!

Мария или Мара Отварачката е обект на чести забележки и подигравки от страна, както на редовите българи, така и на колегите си. А повод за това са почти непрестанните й „умотворения“, с които гаджето на Християн Гущеров шашка феновете си и потребителите в социалната мрежа.

Днес Мария даде поредния си повод за коментари с отчайващото сравнение, което направи. Наша Мара се изтипоса в личния си профил във Фейсбук със снимка от едно от предишните турнета на Пайнер, където е облечена в доста цветно и тип латино дрешка, очевидно закупена от световен дизайнер.

Мария

Мария отново демонстрира умствен потенциал – Джей Ло я копира

До своята снимка, Мария залепи такава на световно известната икона Дженифър Лопес, която е облечена долу-горе по същия начин. Разбира се, не бе пропуснато да се отбележи, че Мария се е барнала в този тоалет много преди да бъде направена снимката на Дженифър Лопес – откъдето и да е сигурна нашенката в това?!

Та какво излиза на практика, онемяха потребители в мрежата – че великата Дженифър Лопес следи трескаво кариерата и изявите на гущеровата Мария и само дебне да й открадне стайлинг идеята?!

Лелее, сигурно Джей Ло сън не я хваща да разбере с какво ще бъде облечена Мара на идния ден

Лелее, сигурно Джей Ло сън не я хваща да разбере с какво ще бъде облечена Мара на идния ден

Разбира се, това само по себе си звучи нереално и дори ненормално, тъй като можем да се закълнем, че голямата Дженифър Лопес не е и чувала за съществуването на Мария, камо ли да е запозната с нея, съобщи и Хотерана.нет.

Миме, дай още някоя модна идея на Дженифър!

Миме, дай още някоя модна идея на Дженифър!

Какво като си Джей Ло - нали не си Мара Отварачката?!

Какво като си Джей Ло – нали не си Мара Отварачката?!

Припомняме обаче, че преди време Мария отново бе намекнала, че я копират, а тогава на мушката й застана Ким Кардашиян. Защото видиш ли, Ким Кардашиян имала същата фотосесия в цветя, както Мария.

Да, определено и сега, както и преди, дамите на снимките впечатляват с очевидното си сходство в облеклото. И разбира се, на всеки с повече ум от амеба, му става пределно ясно кой кого копира. Мария, не се излагай!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мария доказа глупостта си с нови снимки във Фейсбук!”

  1. мара/чистачка

    юли 04. 2014

    марче, много си проста, ма!

  2. Plamen

    юли 06. 2014

    Като погледнем мощния задник на Джей Ло и късите и крачка, веднага разбираме, че нашата Мария е класи пред нея и като визия, и като глас и като сценично поведение. Проблемът е в народопсихологията ни. Все гледаме да излижем някой чужд гъз и да омерзим нашето. Просто до там ни се простира интелекта.

Добавете коментар