Анелия е рекордьорка по унизително първенство

Анелия оглави най-срамната класация, тази на вечните студенти. Певицата стана за резил! Поп фолк певицата на „Пайнер” Анелия така и не успява да се дипломира. Апропо, да вземе китап от Музикалната академия вече дълги девет години, разбра Kluiki.bg.

Бившата на Коко Динев предпочита да търчи по участия и турнета, отколкото да завърши специалността „Поп и джаз пеене” в университета.

[caption id="attachment_319305" align="alignright" width="300"]Анелия не успява да се дипломира вече девет години Срам! Анелия не успява да се дипломира вече девет години[/caption]

В  академията певицата Анелия е стартирала обучението си в далечната 2005 година, но все още не се вижда дали изобщо ще се дипломира. Тя е успяла да се пребори едва с десетина изпити, колкото са горе-долу за един-два семестъра.

Изпълнителката на "Предадох те" дори не успява да се добере до изпитната сесия. Причината е, че Анелия не ходи на лекции и упражнения и въпреки че е известна, професорите и доцентите в Музикална академия „Панчо Владигеров” не й парафират студентската книжка, за да се яви на изпит.

Тя е една вечна студентка, присмиват й се колежките от гилдията. Те дори я сравняват с вечния студент от Хайделберг, който така и не успял да се дипломира, а си останал вечно търкащ студентските банки млад човек.

„Пилето” на поп фолка Райна също го е закъсала откъм следване. Македонското девойче предпочита да се подвизава по екзотични дестинации, да обикаля света, да сбъдва мечтите си, като посещава града на влюбените – Венеция и да въздиша по старото си гадже Коцето, но не и да заляга над учебниците. Затова и досега Райна си е още студентка по психология, без да има китап за завършено висше образование.

[caption id="attachment_319309" align="aligncenter" width="300"]Райна мечтае за екскурзии, но не заляга над учебниците Райна мечтае за екскурзии, но не заляга над учебниците[/caption]

Единствено колежката им Кали, която въпреки че роди три деца от трима различни татковци успя и да се дипломира. Брюнетката вече е социолог от Софийския университет и сега се подготвя успешно да се сдобие и с магистърска степен.

Кали доказа, че две дини могат да се носят под една мишница, че дори и три, стига човек силно да то желае.