Мъка: Певицата Анелия стана за резил!

Мъка: Певицата Анелия стана за резил!
5 (100%) 3 votes

Анелия е рекордьорка по унизително първенство

Анелия оглави най-срамната класация, тази на вечните студенти. Певицата стана за резил! Поп фолк певицата на „Пайнер” Анелия така и не успява да се дипломира. Апропо, да вземе китап от Музикалната академия вече дълги девет години, разбра Kluiki.bg.

Бившата на Коко Динев предпочита да търчи по участия и турнета, отколкото да завърши специалността „Поп и джаз пеене” в университета.

Анелия не успява да се дипломира вече девет години

Срам! Анелия не успява да се дипломира вече девет години

В  академията певицата Анелия е стартирала обучението си в далечната 2005 година, но все още не се вижда дали изобщо ще се дипломира. Тя е успяла да се пребори едва с десетина изпити, колкото са горе-долу за един-два семестъра.

Изпълнителката на „Предадох те“ дори не успява да се добере до изпитната сесия. Причината е, че Анелия не ходи на лекции и упражнения и въпреки че е известна, професорите и доцентите в Музикална академия „Панчо Владигеров” не й парафират студентската книжка, за да се яви на изпит.

Тя е една вечна студентка, присмиват й се колежките от гилдията. Те дори я сравняват с вечния студент от Хайделберг, който така и не успял да се дипломира, а си останал вечно търкащ студентските банки млад човек.

„Пилето” на поп фолка Райна също го е закъсала откъм следване. Македонското девойче предпочита да се подвизава по екзотични дестинации, да обикаля света, да сбъдва мечтите си, като посещава града на влюбените – Венеция и да въздиша по старото си гадже Коцето, но не и да заляга над учебниците. Затова и досега Райна си е още студентка по психология, без да има китап за завършено висше образование.

Райна мечтае за екскурзии, но не заляга над учебниците

Райна мечтае за екскурзии, но не заляга над учебниците

Единствено колежката им Кали, която въпреки че роди три деца от трима различни татковци успя и да се дипломира. Брюнетката вече е социолог от Софийския университет и сега се подготвя успешно да се сдобие и с магистърска степен.

Кали доказа, че две дини могат да се носят под една мишница, че дори и три, стига човек силно да то желае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мъка: Певицата Анелия стана за резил!”

  1. kuku

    юли 04. 2014

    Rajna zavur6i be tupaci i ne vuzdi6a po narkomani kato kocio a po mulati s hubavi tela

  2. Lorina

    юли 07. 2014

    Tochno taka. Ne q podcenqvaite.

Добавете коментар