Галена взе кардинално решение за себе си

Поп фолк дивата Галена се е престрашила да се подложи на отдавна мечтана операция. Половинката на Галин страдала от сефект по рождение, който непрекъснато криела. Той й докарвал страхотен комплекс!

[caption id="attachment_319325" align="alignright" width="300"]Галена не обича да заголва ушите си Галена не обича да заголва ушите си[/caption]

Една от най-вървежните певици на „Пайнер” не харесвала изобщо стърчащите си уши и отдавна мечтаела за корекция. Според родената в Смядово изпълнителка те не само не били добре оформени, но загрозявали визията й и тя постоянно искала да ги прикрие, научи Kluiki.bg.

Когато ходела по участия, Галена непрекъснато прикривала слуховите си органи или с косата си и ли с ръка, като много внимавала бдителните папараци да не й щракнат стърчащите й встрани израстъци, ала „магарешки уши”.

Галена постоянно мрънкала пред колежки и приятелки, че иска да си направи пластика на ушите, за да станат по-прибрани и да не стърчат грозно отстрани на лицето й.

Поп фолк дивата Галена също като колежките си има много „спомени” от скалпелите на пластичните хирурзи не само по лицето си, но и по цялото си тяло. Тя също като тях е използвала доста „чужди тела” по себе си. Вървежната певица тайно, но феновете веднага усетиха разликата, изцяло промени визията си, като направи брадичката си по-изпъкнала, а скулите си ясно очертани.

Това е изпитан трик, за който в чалга средите упорито се мълви, че така лицето ти изглежда по-изразително, по холивудски маниер, а очите и усмивката магнетични. Галена не обича да се шуми около това, че и тя използва импланти, за да се разхубавява и да „плакне очите” на мъжката част от нейната аудитория.

Но за корекцията й на ушите всеки разбра. Дори самата певица се похвалила, че мъжът й, богаташа Гален броил над четири бона за пластиката. Фолк фурията дори отменила участията си за седмица, за да й зараснат белезите след интервенцията.

Изпълнителката на "Пак ли" веднага върнала усмивката си, запазена марка и гордо "развявала" ушите си, въпреки че те все още били обинтовани, твърдят близки до звиздата.