Джена благодари сърдечно на Камелия и остана трогната от това, че Ками се е сетила за нея!

Хубавицата на "Пайнер" Джена получи изненадващо, но много мило обаждане от Камелия по случай своя рожден ден. Вчера изпълнителката на "Химия" навърши 29 години, но повечето й колежки даже не благоволиха да й честитят. Камелия се оказа една от малкото певици, които се сетиха за Джена и нейния специален ден, за да й честитят личния празник.

"Благодаря много на Ками. Искрено ме зарадва и изненада приятно. Няма по-приятно нещо от това да се сетят за теб в подобен ден. Действително съм трогната и със сигурност ще й върна жеста." - коментира пред Kliuki.bg Джена след жеста на Ками.

[caption id="attachment_319316" align="alignright" width="300"]Джена е трогната от жеста на Камелия Джена е трогната от жеста на Камелия[/caption]

Снощи Джена отбеляза скромно празника си, тъй като се възстановяваше от предишната вечер, когато посрещна рождения си ден в Plazza, където бе на участие и купонясва до зори, както писа Goreshto.net. Тази вечер красавицата отново е на участие и затова реши между двата си ангажимента да празнува малко по-умерено, само с най-близките си хора.

За съжаление на Джена обаче сред близките го нямаше годеникът й Джино, който не успя да се измъкне от служебните си ангажименти в САЩ и остана зад граница. Той изпрати огромен букет от червени рози на своята любов, с която готви сватба в края на настоящата година.

Джена се трогна толкова много от обаждането на Камелия най-вече поради факта, че блондинката не го прави за всекиго. Тя е в явен конфликт с повечето си колежки от "Пайнер", обвинявайки ги в липса на всякакъв талант и прекалена комерсиалност. Затова Ками е в ужасни отношения с много от певиците, сред които дори и звезди като Преслава и Галена. Явно обаче Джена не е сред "враговете" на Камелия и това доста е трогнало 29-годишната изпълнителка на "Грешни мисли".