Веселин Маринов е бзкрайно щастлив от сватбата на Йоана!

Мечтата на Веселин Маринов се сбъдна. Той видя щерка си Йоана като булка, научи Kliuki.bg. Всеизвестен факт е, че всички родители мечтаят за този миг - да венчаят детето си и да го поверят в правилните ръце. Веско Маринов не прави изключение от тези родители и неведнъж в показвал колко всеотдаен баща е.

Именно поради голямата си обич към Йоана, Веселин Маринов е толкова щастлив в момента от факта, че хубавата му щерка се омъжи за интелигентен и свестен мъж. Младоженецът се казва Станимир Сираков, а тържеството е било преди седмица в елитен софийски ресторант, цитира ПИК.

[caption id="attachment_319395" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов е на седмото небе заради сватбата на Йоана Веселин Маринов е на седмото небе заради сватбата на Йоана[/caption]

По-рано "24 часа" излезе с информация, че Веселин Маринов е бил главният изпълнител на сцената по време на грандиозното сватбено парти. Той е изпял някои от най-великите си песни, които са актуални за всички времена. Щастието на Веско се е четяло по лицето му. Освен че видя Йоана като булка, което бе негова мечта, той изключително много харесвал Станимир, тъй като професията му (лекар) е много стабилна и сериозна.

Йоана е на 26 години и е плод на първата любов на Веселин Маринов. Въпреки развода с майка й, Йоана останала доста близка с баща си. На сватбата това се е видяло отлично от всички гости и неслучайно Веско е изпитал такава радост. Връзката между него и Йоана е много специална.

[caption id="attachment_319397" align="aligncenter" width="300"]Красивата булка Йоана Красивата булка Йоана[/caption] [caption id="attachment_319399" align="aligncenter" width="202"]Йоана и Станимир Сиракови Йоана и Станимир Сиракови[/caption]