Чудо: Това е диетата за бързо отслабване на Мариана Векилска!

Чудо: Това е диетата за бързо отслабване на Мариана Векилска!
3.8 (76.36%) 11 votes

Мариана Векилска има проблеми с наднорменото тегло, затова често разчита на диети!

Водещата Мариана Векилска има най-големия проблем на повечето жени по света, а именно бързото наддаване на тегло. Мариана Векилска сама признава, че откакто се помни, „лепи от въздуха“ и винаги е трябвало да следи строго какво консумира, както и да се подлага на различни диети и здравословен хранителен режим.

Тази диета, с която тя откровено признава, че сваля най-бързо и най-много килограми обаче, е една единствена и тя я прилага почти всяко лято. „Наближи ли лятото изпадам в паника. Знам, че повечето жени сме така – не обръщаме особено внимание на допълнителните килца през зимата, а дойде ли време за плаж, изпадаме в истерия“, смее се Мариана Векилска.

Мариана Векилска

Мариана Векилска сподели как се храни, за да отслабва ефективно и бързо

Затова и разкрива своя начин за здравословно и ефективно отслабване, който се състои в употреба на сурови храни и сурови ядки. Всеки ден Мариана Векилска, а покрай нея и съпругът й Симеон Колев, хапват сурови ядки, кисело мляко, червени боровинки и полезния за стомаха сусамов тахан.

„Всяка сутрин след ставане от сън взимам по една лъжичка сусамов тахан, който действа отлично на стомаха и подобрява храносмилането. Купичка мед със сусамов тахан и лъжичка пресен мед е идеалната закуска, с която също топим и мазнини. Знам от специалисти, че медът сам по себе си помага за отслабването„, разкрива Мариана Векилска.

Тя признава, че често пъти се дразни, докато тя яде от полезната си и диетична храна, а до нея Симеон Колев и синът им Момчил сладко нагъват сандвич с шунка и кашкавал, но красотата искала жертви.

Редовно Мариана Векилска закусва също полезният за всички диети лимец, който накисва от вечерта и изяжда на идната сутрин. Полезните вещества в него я зареждали с витамини и енергия за цял ден.

„Цяло лято не се докосвам до пържени, сладки и тестени храни, а ако наистина умирам за сладичко, си позволявам редче натурален шоколад. Опитайте и няма да сгрешите! Защото няма начин да не отслабнеш, като се храниш със салати, млечни продукти и ниско калорични меса, приготвени на скара или фурна“, съветва Мариана Векилска.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Чудо: Това е диетата за бързо отслабване на Мариана Векилска!”

 1. Манолов

  юли 06. 2014

  Като я гледам не прилича на жена която да пази диета наклала се е като шопар ,а това предаване му върви да има за водещи все големи хипопотами.

 2. Име (задължително)

  юли 07. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 3. АЛ Бънди

  юли 09. 2014

  Не и личи много да пази диети аз огкакто я помня тя си е такава дебеланка..

 4. МАД

  ян. 23. 2016

  ДНЕС 23.01.2016 Векилска изглежда перфектно. Браво Маряна

Добавете коментар