Глория хвърли в лицата на колежките си жестоката истина, която ги вбеси!

Величието на Глория в родния ни поп-фолк е нещо перманентно, което през годините устоя на какви ли не премеждия. В този жанр завистта между изпълнителите е толкова огромна, че няма как човек да не свали шапка на Глория, че в продължение на 20 години се води за примата на тази музика.

Това обаче вбесява доста от колежките й, особено тези, които обират нагласените награди на "Пайнер" през последните години. Анелия и Галена се опълчиха най-явно срещу Глория. Наистина сигурно не е приятно да те избират за Певица на годината или пък за Музикален идол, а примата все още да е друга, счита Kliuki.bg. В живота обаче някои неща са до живот и едно от тях е лидерската позиция на Глория в българския поп-фолк.

[caption id="attachment_319432" align="alignright" width="300"]Глория се надсмива над Анелия и Галена, докато те беснеят срещу нея Глория се надсмива над Анелия и Галена, докато те беснеят срещу нея[/caption]

"Тя идва в "Пайнер" изключително рядко и се държи с нас като с втора ръка момичета. За нея всички са по-ниско и трябва да й се кланят. Високомерието й просто няма граници. Не се търпи вече. Прави се на велика, а на нашите участия има много повече публика." - са коментирали Анелия и Галена пред Hotnews.bg.

Острите думи на двете чалга фурии несъмнено споделят и други певици от компанията. В момента повечето в "Пайнер" са се вдигнали на бунт срещу Глория, тъй като наскоро тя имаше дързостта да обяви публично истината за днешния поп-фолк, която не е никак приятна. Глория разказа играта на настоящите звезди, обявявайки ги за доста елементарни и без грам певчески данни.

Странно или не, Галена и Анелия явно разпознаха себе си в тези думи и са първите, които веднага скочиха срещу Глория. Разбира се, и техните години на сцената вече са доста, което заслужава уважение, но двете още са пряко зависими от Митко Пайнера, докато Глория може да печели пари и като независим изпълнител, както е ситуацията с Камелия напоследък. Това явно вбесява Анелия и Галена и ги изкарва извън кожата им. Но Глория си е заслужила тази своя привилегия с всичките години слава, които има зад гърба си.