Фенове на Андреа я взеха за нейна двойничка

Това Андреа ли е, питат се привържениците на поп фолк изпълнителката във Фейсбук. В социалната мрежа лъснаха фотоси на момиче, което едно към едно копира визията на поп фолк дивата Андреа, по паспорт Теодора Андреева.

[caption id="attachment_319445" align="alignright" width="300"]Това Андреа ли е или нейна двойничка? Това Андреа ли е или нейна двойничка?[/caption]

Докато шашнати фейсбук маниаци се питат наистина ли се е пръкнала поредната двойничка на половинката на националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев, бдителни потребители схванаха разликата. Истината се оказа съвсем друга, разбра HotArena.net .

Това не било едно към едно копие на русото изкушение на „Пайнер” Андреа, а фотосесия на красавицата на Наско Сираков и Илиана Раева, щерка им Славея. По-голямата дъщеря на легендата на „Левски” и златното ни момиче не веднъж е провокирала обществеността и хайлайфа.

Макар Илиана Раева и Наско Сираков да вложиха луди средства, за да направят първородната си дъщеря сериозна дамо от бизнеса, тя продължава да ги шокира и изненадва, не толкова приятно с постъпките си.

Славея Сиракова залита по моделството и провокативните фотосесии , и обича да се щрака като истинска звезда от подиума. Но с последните й снимки стилистите са попрекалили, твърдят дори най-ревностните феновете на Андреа.

Красивото момиче напълно е загубило автентичния си блясък и красота и се е превърнала в поредната поп фолк изпълнителка на леката музика. Дори толкова е заприличала на чалгаджийка и по външност, и по визия, че дълго време потребителите на мрежата не успяха да открият разликите и да разберат, че това не е втора Андреа, а е Славея, видя Kluiki.bg.

Копието на Андреа предизвика взрив и различни коментари в социалната мрежа.

Типичната прическа на чалга изпълнителките, позирането, силния, по-отиващ за вечер грим са я превърнали в певица, която позира за снимки след поредното участие в нощен клуб или дискотека. Интернет маниаците са единодушни, че Славея Сиракова е загубила невероятната си харизма и чар в тези снимки и се е идентифицирала едно към едно с поредния пошъл модел на изпълнителките от лекия музикален жанр.