Мартина на Слави Трифонов яко се сдуха

Мартина на Слави Трифонов яко се сдуха
5 (100%) 3 votes

Мартина на Слави Трифонов е загубила привлекателната си визия

Любимата на Дългия Мартина Огнянова се е запуснала, видя HotArena.net.

Мартина на Слави Трифонов не се грижи за външността си

Мартина на Слави Трифонов не се грижи за външността си

Танцьорката от балета на „Шоуто на Слави” вече не се гизди както в началото на връзката им, одумват я нейните колежки. Мартина не ходела на фризьор всяка седмица, не си слагала дори грим, а и пуснала коремче. Издутината отпред й била от честите гощавки из луксозни заведения и ресторанти, където двамата с Дългия ходели и си угаждали.

Вероятно тя е сигурна, че е „уловила” здраво в мрежите си Дългия и вече не й пука толкова за външния й вид. Дори си позволявала на участия да се явява доста неглиже.

Мартина живее с гологлавия шоумен под един покрив и може би смята, че не толкова го е привлякла с външния си вид, а с други качества и затова не се старае да изглежда перфектно, научи Kluiki.bg.

и балерината от „Магаданс” преди известно време си премахна изкуствените импланти.

Мартина, която вече четири години споделя живота на известния си любовник била посъветвана именно от Дългия да си премахне силикона от бюста. Той дори й пречел при танцуването в шоуто.

Той бил от опасна серия на френска марка, която изгърмял в телата на няколко от пациентките . Мартина искала да го смени с по-качествен, но Слави бил категорично против и пожелал тя да съхрани здравето си, а не непременно да добие вида на изкуствена силиконка.

Слави Трифонов е познат като ценител на естественото и човек, който държи на здравето, затова и Мартина била спокойна заради това. Тази била една от причините в последно време балерината да не се стреми външния й вид непременно да е лъскав и лустросан. А и всички тези знаци от страна на Слави Трифонов й доказвали, че Дългия я цени не като перфектна статуетка и трофей, а като жив човек със своите плюсове и минуси.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар