Блатечки получи най-голямото доказателство, че е изключителен късметля в любовта

Асен Блатечки се доказа като изключителен галеник на съдбата. Радва се не само на най-големия възможен успех по нашите географски ширини, но е и много щастлив в любовта.

Актьорът получи потвърждение за последното през изминалите дни. Заради спокойствието на Асен Блатечки, бременната Диляна Попова се подложи на истинско изпитание. Жените на живота му се помириха в името на децата си, които ще са брат и сестра.

Моделката – актриса се отказа да търси изключителен покой и поиска да се срещне с Катерина Горанова. Дългогодишната половинка на Асен Блатечки досега спазваше дистанция от медиите и за разлика от други в шоубизнеса не си позволи да плюе по бащата на дъщеря си, видя kliuki.bg.

Въпреки това, проблем явно е имало. Актьорът изглежда доста колеблив, а Диляна Попова се държеше като жена, която търси провокация.

Блатечки вече може да си отдъхне. Майката на бъдещия му син и Катерина разговаряли и се споразумели. Въпросната среща се състояла по настояване на Диляна, която държала да покаже на режисьорката, че напълно я разбира.

[caption id="attachment_319497" align="aligncenter" width="300"]Блатечки си отдъхна Блатечки: Светът е две жени[/caption]

Красавицата споделила, че е попадала в нейната ситуация поне няколко пъти. Озлобявала се, вместо да запази приятелство, но това било грешка. Времето лекувало всичко и в крайна сметка всички щяло да дойде на мястото си.

Горанова изглежда, че приела промените и отношението на Диляна. Хармонията развалило само тава, че за срещата им се разбъбрила психоложката на моделката, твърдят от „България днес”. Това може да вбеси Попова, но проблемите на Блатечки сега са с един по-малко.