Божинов остави детето си да е като пластилин в ръцете на една накърнена жена

Божинов започна да плаща за щуротиите си.

Мнозина отчаяни съпруги се насладиха на момента, в който футболистът усети колко струва да „тъчеш на два стана”, да напуснеш детето си и да дадеш на друга всичко, което си отказвал на първата си любов.

[caption id="attachment_319502" align="aligncenter" width="300"]Божинов задава въпроси Божинов тепърва ще се учи - Алисия си е свършила работата[/caption]

На тях не им стигна Божинов да се наказва с устата амбиция като Николета, нито да й плаща лудите сметки по бутици и козметични центрове. Ударът дойде от очаквано място – синът му се превърна тотално в „момчето на мама”, видя kliuki.bg.

Малкият Валери Божинов упорито беше държан настрани от новото семейство на татко. Алисия не просто води дълги съдебни битки за издръжки и пазарлъци „онази жена” да не припарва до синчето й. Певицата бавно и методично зае мястото на Божинов – старши.

Тя играе с детето си на футбол, само тя може да му даде мечтаното братче (или сестричка – само в краен случай), той е най-добрият й приятел...За Божинов остава огорчението първородният му син да има за идоли други мъже и към него е насочен въпроса: „Мамо, защо не си се омъжвала?! ”. За капак – Валерко май не е привързан много-много към Никол!

Момченцето от няколко години притиска майка си за „компания” в къщи, макар в дома на тате да го чака момиченце, което го обожава.

Николета сигурно пет пари не дава, но за един родител сигурно не е лесно да чуе това и то – в ефир. Алисия нареди детето си да й задава въпроси и се прави на изумена. А на малкият Валери Божинов „от нищото” му идват наум въпроси за сватби и бебета: