Яна и Петко отлетяха за Бразилия, но без малкия Доменик!

Яна Акимова и Петко Димитров заминаха на приказен втори меден месец в Копакабана. Влюбеното младо семейство отлетя за Бразилия, за да се откъсне от хаоса на столичното си ежедневие и да се наслади на любовта си далеч от очите на клюкарите и папараците.

Яна и Петко обаче заминаха сами, а малкият Доменик не е с тях. Разбираем и нормален факт, при положение, че бебчето е още едва на няколко месеца. За детето на Яна и Петко ще се грижат бабите, от което младото семейство е напълно сигурно и спокойно.

[caption id="attachment_319508" align="alignright" width="225"]Яна и Петко Яна и Петко в приказната Копакабана[/caption]

Петко Димитров вече с гордост показа съпругата си Яна Акимова на снимки във Фейсбук, под които се събраха стотици лайкове и коментари за отрицателно време. Близки и приятели на Яна и Петко се надпреварваха да им правят четки и да се радват на щастието им - къде наистина, къде с добре прикрита завист. Важното обаче е, че двамата наистина си прекарват добре.

Яна и Петко са една от най-влюбените светски двойки у нас, а чувствата им личат от километри. В Бразилия двамата отседнаха в един от най-известните и луксозни хотели в Копакабана, където релаксират и се глезят с всички възможни луксове, както и разглеждат местните забележителности.

Нищо чудно Яна и Петко да отскочат и до един от стадионите, на които се провеждат мачовете от Световното първенство по футбол, за да се насладят лично на грандиозните двубои за полуфинала и финала на първенството.

[caption id="attachment_319509" align="aligncenter" width="300"]Красивата Яна Акимова на залез слънце - уникален кадър Красивата Яна Акимова на залез слънце - уникален кадър[/caption] [caption id="attachment_319510" align="aligncenter" width="300"]Супер хотелът, в който отседнаха Яна и Петко Супер хотелът, в който отседнаха Яна и Петко[/caption] [caption id="attachment_319511" align="aligncenter" width="300"]Лукс, спокойствие и романтика - какво повече им трябва на Яна и Петко?! Лукс, спокойствие и романтика - какво повече им трябва на Яна и Петко?![/caption]

На едната от снимките обаче забелязваме, че хубавата Яна Акимова още не смее да се покаже по бански, което навежда на мисълта, че явно има какво допълнително да коригира по тялото си след бременността. За феновете и приятелите й обаче Яна Акимова не само няма какво да крие, а много родилки откровено биха завидели на прекрасната й фигура.

[caption id="attachment_319512" align="aligncenter" width="300"]Уникалния плаж на Копакабана, където Яна и Петко събират тен Уникалния плаж на Копакабана, където Яна и Петко събират тен[/caption] [caption id="attachment_319513" align="aligncenter" width="300"]На световно като на световно - улиците са покрити с народ На световно като на световно - улиците са покрити с народ[/caption]

Важното е, че Яна и Петко са невероятно щастливи и изживяват своята приказка за втори път. Дай Боже за всеки такова щастие, нали?!