Цветелина Грахич била подложена на невероятен стрес

Чаровната босненка Цветелина Грахич била непрекъснато следена и контролирана. Тормозът върху Цветелина Грахич упражнявал не кой да е, а нейния шеф Слави Трифонов. Певицата от Ку-ку бенд в „Шоуто на Слави” не можела да се скрие от всевиждащото око на шефа си.

[caption id="attachment_319531" align="alignright" width="300"]Цветелина Грахич е подложена на голям тормоз Цветелина Грахич е подложена на голям тормоз[/caption]

Слави Трифонов я контролирал, дори и когато заминала на презокеанското си турне. В Америка, където заминаха само двамата от екипа на Дългия –тя и Георги Милчев-Годжи Слави й звънял ден след ден да я пита какво яде, да контролира дажбите й и да й внушава да не прекалява с храната, разкри Kluiki.bg .

Изпълнителката на „Искам те пак” обичала да се забавлява и да си похапва. Цветелина Грахич е известна с нестандартното си поведение. Самата тя признава, че още преди да постъпи на работа при гологлавия си била пълничка и твърди, че е такава и сега. Но контролът на шефът й идвал в повече. Слави го упражнявал и когато била пред очите му, оказало се, че го прави и когато не я вижда.

Но и на толкова хиляди километра непрекъснатото дебнене и напомняне й дошло в повече. Цветелина Грахич буквално подскачала, ако телефонът й иззвънявал и се отглеждала страхливо, сякаш всеки момент отнякъде ще изскочи Дългия и с иронична усмивка и заплашително размахвайки пръст ще каже: „Ха така, хванах ли те!”, разказвал Годжи за страха на колежката си в Америка.

Цветелина Грахич не само че не успяла да напълнее от уплаха, но и видимо отслабнала, след като се прибрали от САЩ, твърдят нейни приятелки.

Беквокалистката на Слави Трифонов винаги е шокирала с бунтарския си вид и все по-увеличаващите се татуси. Веднага след като двамата от екипа на Дългия заминаха за Америка да изнасят концерти плъзнаха какви ли не слухове, че между Годжи и нея има повече от колегиалност.

Но то се оказа поредната злостна клюка, а Годжи дори се закани да съди жълтите издания, разпространили мълвата. Георги Милчев заяви, че си има сериозна приятелка. Новото му гадже също е танцьорка, както и предишната му дългогодишна симпатия Станислава. Цветелина Грахич също си има мъж до себе си, който не показва, но който я кара да се усмихва щастливо.

А това, че Слави Трифонов е контролирал Цветелина Грахич с какво се храни не е изненада за никого. Според подчинените му Дългия обичал да се грижи за всеки един от хората си, въпреки че понякога го правел по не най-подходящия начин.