Гаф: Певецът Фики Стораро забъркан в шашма

Гаф: Певецът Фики Стораро забъркан в шашма
5 (100%) 3 votes

Фики Стораро е хванат в крачка

Гласовитото отроче на певецът с кадифен глас Тони Стораро – Фики не е това, което се показва. Новото попълнение на поп фолк гилдията Фики Стораро, която провокира и нагнетява нежната половина на човечеството е надарен с глас, но не и с ум, научи HotArena.net.

Фики Стораро обича да се забавлява, но не и да учи

Фики Стораро обича да се забавлява, но не и да учи

Бащата му, който трепери над него му е купил дипломата за средно образование, мълви се все по-упорито сред хайлайф средите. Наскоро Тони Стораро втрещи с изказването си, че сина му може да се забавлява, но бъдещата му съпруга трябва да е недокосната от мъж.

Мускулестият мачо Фики, за чийто бал отидоха близо седемдесет бона и събра елита на столицата и се превърна в светска сензация, не се отличавал с умствени достойнства, разбра Kluiki.bg.

19-годишният Фики обича фитнес залите, купоните, чалготеките, лудите нощи със знойни красавици, но не и да заясда над учебниците. Средното музикално училище, което Фики Стораро завърши наскоро учителите му били в потрес, тъй като той все още пишел с граматични грешки, имал все двойки по математика и физика и едвам избутал последните два класа на обучението си.

Фики дори си нямал понятие от музикална култура, не знаел елементарни неща, но пък успял да завърши и да има диплома на зрелостник. Клюката обаче носи, че Фики Стораро не постигнал това със своите способности и заложби, нито с упорит труд, а с мангизите на татко.

Тони Стораро се пристрасти към фитнеса и помненето на мускули, ама хич не се пристрасти към учебниците, одумват го злобари. Славата, парите и красавиците, които му се лепели като мухи на мед така го заслепили, че накрая той дори не ходел на училище. Според близки до семейството, Тони Стораро обещал да дари на школото двайсе бона за ремонт и дипломата станала реалност.

Меракът на известния му родител не спирал обаче дотук. Той искал да види сина си студент в Музикалната академия, макар че Фики хал хабер си нямал от ноти, солфеж и основни музикални понятия. Но с гласа си, привлекателната физика и бъдещата диплома на висшист Тони Стораро вече чертал за Фики неземни хоризонти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Гаф: Певецът Фики Стораро забъркан в шашма”

  1. ............

    юли 14. 2014

    Как „висшист“, бре?! Нали ужким е завършил СРЕДНО образователно училище? Или за редактори с начално образование това не е важно?

  2. Rozalinda Draganova

    февр. 09. 2015

    zlobari tiq paparaci hic ne si popluvat samo laji ili prostashtini pisat ne e vajno dali mu e kupena diplomata vajnoto n4e mom4eto moje da pee i nie sme svideteli na tova a pak ot kade mu e diplomata ne e vajno ……..

Добавете коментар