Уникална: Това е безотказната диета за отслабване на Гала!

Уникална: Това е безотказната диета за отслабване на Гала!
5 (100%) 5 votes

Гала вече няколко години практикува тази диета и е изключително доволна!

Гала е една от малкото родни водещи, които са на екран вече повече от десет години и продължават да изглеждат перфектно. За разлика от много други, на Гала никога не се е случвало да стане център на внимание заради наедрялото си тяло или отпуснато коремче.

Самата тя признава, че да – до голяма степен е резултат на ген, но и на редовни усилия и грижи от нейна страна. След редица изпитани методи и режими на хранене, Гала открила диетата, която наистина е ефикасна за нея и винаги дава безотказен резултат.

Гала

Гала не изневерява на проверената си диета вече няколко години

Точната диета на Гала се състои в няколко основни правила. Първо – ежедневно не се приемат повече калории от 1200 като само през уикендите, или в два избрани от нас дни, можем да се отпуснем с до 1700 калории.

Храните, които Гала консумира, докато спазва диетата, са само зеленчуци, плодове, пълнозърнести храни и основно протеини, набавени от меса като риба и пилешко. Мазнините са забранени категорично, като Гала си позволява да употребява единствено ценния за организма и за всяка здравословна диета зехтин – но само студено пресован и от високо качество.

В диетата на Гала абсолютно табу има за всички видове газирани напитки, както и алкохол – позволява се само чаша вино и то не всеки ден. Солта, захарта и тестените продукти са зачеркнати от менюто с дебела линия.

Гала твърдо вярва в правилото, че трябва да ядем не по-малко от 4 пъти на ден, а най-добре на пет порции, като храната е разделена в малки дажби, за да се преработи лесно и бързо от организма.

Задължителни са най-малко два литра дневно вода – без значение дали минерална, или трапезна, всички видове супи и безспорния най-добър помощник в борбата с килограмите – спорта. Тренирайте поне половин час кардио всеки ден, съветва Гала, за да постигнете реално, бързо и трайно отслабване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар