Люба Кулезич, която е известна с голямата си доза дързост, която проявява към колеги и свои гости, се заканва на Нова ТВ предварително!

Размирици настанаха между Люба Кулезич и Нова телевизия. Агенция ПИК днес излезе с информация, че "На светло с Люба Кулезич" започва своята лятна почивка още от този месец, въпреки че бе обявено, че тя ще стартира през август. Оказва се обаче, че завръщането на предаването през есента не е никак сигурно. Рейтингът му сериозно пада от няколко месеца, а отгоре на всичко в телевизионната медия са го закъсали за рекламодатели. Именно затова шефовете на Нова ТВ са взели решение да оставят само най-гледаемите предавания в ефира, а всички останали са заплашени с преждевременна смърт.

[caption id="attachment_319544" align="alignright" width="300"]Люба Кулезич няма да се даде лесно на Нова ТВ Люба Кулезич няма да се даде лесно на Нова ТВ[/caption]

Люба Кулезич обаче, която винаги е домонстрирала дръзкия си характер в ефир, сега го е приложила и към своите началници. Тя няма никакво намерение да слиза от ефир и ще си търси правата докрай, тъй като договорът й е за доста по-голям срок след септември.

"Ако си мислите, че ще се отървете от мен лесно, много грешите. Има си договори и клаузи, чието нарушаване е недопустимо. Затова нека да не превим циркове, а да продължим съвместната си работа." - е заявила Люба Кулезич в Нова ТВ според слуховете, които достигнаха до Kliuki.bg.