Фики не намери по-категоричен начин да обори твърденията, че си е купил диплома със „спонсорство”

Фики се съсипа от хорските приказки и не намери друг начин да покаже колко важна част от училищния живот е, освен със снимката от бала си.

Синът на Тони Стораро бял ден няма да види, ако иска да стои под светлините на прожекторите. Хората го аплодират за безспорен глас и деликатно поведение, но и го гледат под лупа.

Клюките за него се роят и ако не е най-новото му гадже, свалките с колежки и бицепса му, обсъждат оценките му. Новината, че Фики се кани с купена диплома да превзема Музикалната академия, обиколи светските издания, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_319557" align="aligncenter" width="300"]Фики се похвали с елегантни съученици и скромна класна Фики се сети, че е имал и абитуриентска вечер със съучениците си.[/caption]

Потвърждение за това дори се намериха в приказките на Печенката от преди месец в „Жените говорят”. Бившата му съученичка твърдеше, че бил мило момче, но не се вясвал много-много в училище. Тя обаче не критикувала Фики, защото и тя не била от най-редовните ученички.

Като се има предвид, че Печенката в момента учи оперно пеене в Академията, явно дипломата от средното не е чак толкова решаваща. Фики като нищо ще се набута в класа по поп - и джаз-пеене, освен, ако не го спънат от комисията заради тази кампания.

Младежът явно се е смутил от слуховете. За да потвърди, че не е пренебрегвал училището, дори сподели снимка от абитуриентския си бал. На нея той е в компанията на съучениците си.

Момичетата от паралелката му са изключително елегантни за разлика от ВИП-дамите на изпращането му. Не това направи впечатление. Оказа се, че класът му не само е малоброен, но и с най-скромната класна. „Госпожата” на Фики направо се губи сред толкова атрактивни млади дами и господа – като Пепеляшка сред принцеси.