Летни палати като от приказките или вили на село – и звездите правят като простосмъртните

Летни палати като от приказките показват родните ВИП-ове...Но само една част от тях. Други предпочитат да не прахосват пари, а да си купят апартамент в комплекс, вила на село или дори каравана!

Просто родните звезди не се различават от непопулярните си събратя. Който иска харчи за излишен лукс, който не – живее като хипи, установи kliuki.bg.

От „Ретро” дори са направили цяло разследване на това кой обича да си прахосва хонорарите да се глези и кой – да ги къта за черни дни.

По-скромен, но държащ на уединението се оказа Георги Христов. Певецът все още не желае да се отдели от любимата си Нели Рангелова и си е купил дом в Гърция. Там покани старата си приятелка и то за цяло лято! Българските летни палати- първо тук Любител на имоти в южната ни съседка се оказа и Ники Кънчев. Старият къмпингар не ще да наказва едничкото си чедо с полеви условия. Водещият си е купил цял мезонет на първа линия, който му излязъл впечатляващите 120 000 евро и то – преди осем години. Луксът се простира в две спални, хол, кухня, две бани с тоалетна. Кънчев може да се пресели там целогодишно – жилището разполага и с камина. Българските летни палати- първо тук Любо Нейков също има една-едничка дъщеря, но цели три къщи в Гърция. Той е един от щастливците, които приветстват финансовия колапс у съседите. Инвестирал е прилична сума в евтини морски имоти.

Кланът Халваджиян окупира Италия – и по-специално Тоскана. Те обаче не са егоисти, а приютяват куп родни знаменитости – водещите на „Господарите”, Гала и кой ли още не. Българските летни палати- първо тук

Българските летни палати- първо тук У дома, но с истински образец от летните палати има Белослава. Тя го ползва и за хотел, но само за отбрани. Нощувката през август струва 200 евро. beloslava Аня Пенчева също се изживява като принцеса. Актрисата е прахосала цяло състояние за своя. Вкусът й може да е спорен, но никой сред летните палати не изглежда като нейния. Българските летни палати- първо тук Андрей Арнаудов предпочита по-скромна вила, но Митко Пайнера не напразно има чалга-империя: Българските летни палати- първо тук Със скромно студио, но в Слънчев бряг на 200 метра от морето се фука и Калин Врачански. Той инвестирал в покупката само 15 бона в евро, но явно не е сред прахосниците. Българските летни палати- първо тук Най-титулуваната ни олимпийка Мария Гроздева си ма цели две къщурки в Синеморец, затова едната я ползва за хотел: Българските летни палати- първо тук Останалите, които бягат от лудницата на морето, си избират тишината на Балкана.

С прекрасен селски имот се хвали Мария Сапунджиева. Българските летни палати- първо тук

Българските летни палати- първо тук Журналистката Милена Милотинова пък има типична соц виличка. Явно времето прекарано в БНТ не й било достатъчно, за да спастри пари за морето. Сега трябва да се изръси доста, за да се нареди сред гордите собственици на летни палати. Българските летни палати- първо тук