Валери Божинов най-накрая се осъзна и е готов да жертва много, ако се наложи!

Поп фолк дивата Алисия остана без думи. Певицата тотално онемя след като научи, че бившият й Валери Божинов най-накрая се е осъзнал, а промяната в него е колосална. Това разкриха близки до бившето вече семейство приятли, шашнати от решението на Валери Божинов.

След интервюто, което дадоха Алисия и малкия Валерко, Валери Божинов не бил на себе си. Едва сега той истински осъзнал, че синът му е изгубил представата за него като баща, а смята за такъв Ники Михайлов, с когото отрасна от 4-годишна възраст. Вярно е, че Валери Божинов също вижда сина си, дори го заведе на почивка в Абу Даби заедно с Николета Лозанова и сестричката му Никол, но отношенията помежду им си останаха някак хладни.

[caption id="attachment_319598" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов готов да кумува на Алисия и Ники Михайлов в името на сина си[/caption]

Ето защо Валери Божинов бил готов да направи най-голямата саможертва и да си навлече огромни проблеми в брака с Николета Лозанова, само и само отново да се сближи с Алисия и сина си. Валери Божинов пределно ясно разбира желанието на сина си родителката му да сключи брак с Ники Михайлов и в пристъп на отчаяние заявил, че е готов да им кумува - ако разбира се, те го одобрят.

"Всички, които чуха думите на Валери Божинов, останаха като гръмнати. Не знаем дали го каза сериозно, или под влияние на тъгата си, че малкият Валерко явно се е отчуждил от него, но изглеждаше напълно убеден в думите си. В един момент всичко това заприлича на 5831-я епизод на сериала "Дързост и красота", в който Брук се омъжва за Рич за 6 път, а татко Ерик им кумува", шеговито разкриват близки до Валери Божинов.

Очевидно футболистът е решил да направи всичко, което зависи, а и което не зависи от него, за да си върне доверието и обичта на малкия Валерко. Бащиното му чувство надделяло и той бил категоричен, че дори смята да направи опит двамата с Николета Лозанова да си ходят на гости и да се срещат с Алисия и Ники Михайлов, за да може Валерко да го приеме отново.

Надали има човек обаче, който да повярва, че идеята на Валери Божинов ще бъде приета с охота от Николета Лозанова. Бурята, която се задава на хоризонта е с чудовищни размери и ако Валери Божинов остане верен на намеренията си, като нищо може да му се наложи спешна среща с бракоразводен адвокат.