Хубавата Надя излетя от дома, а Константин не крие тревогата си!

Певецът Константин, известен с непукисткия си и вечно ведър характер, в момента е угрижен. Певецът е страшно разтревожен, защото изгуби сигурността в хубавата си съпруга Надя. Откакто двамата се ожениха, а после се роди и дъщеричката им Мариана, Надя винаги е изпълнявала задълженията си на домакиня. Тя почти не излизаше от къщи, а Константин бе напълно спокоен за нея.

Не и днес обаче, когато хубавата Надя най-сетне излетя от дома им, за да започне работа. Красавицата вече скъса с имиджа си на саксиено цвете и от днес отива да работи в столична кантора. Независимостта на Надя обаче е на път да промени не само нейния живот, но и този на Константин.

[caption id="attachment_319602" align="alignright" width="300"]Константин Константин притеснен, защото от днес Надя ще прекарва по цели дни извън дома им[/caption]

Защото певецът най-после се стресна и реши да промени отношението си към своята благоверна. "Трябва повече да обръщам внимание и да се грижа за моята женичка, защото човек е длъжен да си полива цветенцето редовно. Тя е още млада и трябва да има в живота си много обич и грижи", изведнъж започна да разсъждава Константин, който изгуби предишната си голяма любов Райна заради непрестанните си изневери и нощни запои.

С Райна Константин беше цели пет години, но фактът, че пренебрегваше певицата и най-демонстративно я унижаваше, доведе до фаталния разпад на отношенията им. Сега Константин явно се е осъзнал, че същото може да се повтори и с хубавата Надя, което е променило из основи начина му на мислене.

Не на последно място е и огромната вероятност Константин да ревнува съпругата си, тъй като Надя безспорно е много хубава жена и ако досега е седяла затворена вкъщи само за него, то от днес нататък много други мъже ще имат шанса да се радват на красотата й.

"Константин най-после се усети, но дано да не се окаже късно. Защото Надя отлично знае колко пъти досега той й е слагал рога и колко нощи го е чакала да се прибере, но не го е дочакала. Дано сега, когато тръгва на работа, семейството им да се укрепи", коментират приятели на Константин.