Бориса Тютюнджиева проговори и разкри всичко за връзката си с Андрей Арнаудов!

Случи се! След месеци игра на криеница Бориса Тютюнджиева най-после проговори и то официално. Моделката даде интервю за списание „LOVE style“, в което най-сетне разказа всичко за любовта и връзката й с продуцента Андрей Арнаудов.

Бориса призна открито, че да - двамата с Андрей Арнаудов са лудо влюбени, както и че той е мъжът на живота й. Сподели обаче, че дори и когато искрите между двамата са пламнали, по време на риалитито "Къртицата", Андрей Арнаудов никога не е бил благосклонен към нея - не и по-благосклонен, отколкото към останалите. И никога не е угаждал на капризите й, нито пък й е помагал в изпитанията.

[caption id="attachment_319606" align="alignright" width="300"]Бориса Бориса даде официално интервю за любовта си с Андрей[/caption]

"Андрей е едно зло! Злото в пълния смисъл на думата. Той винаги е бил непреклонен и всички се страхувахме от него. Добрият герой във формата беше Иван Христов и затова винаги се молехме той да идва при нас, а не Андрей. Колко пъти само съм му се молила да уреди да ни донесат ядки. Но не - злото си е зло, нищо не направи", смее се влюбената Бориса Тютюнджиева.

След което разбира се, започва с хвалбите и признанията си, че за нея Андрей Арнаудов е повече от съкровище, той е национално богатство. "Андрей е необходимата доза дивотия в летния ден, той е всичко за мен. И да, това е човекът, с когото бих живяла вечно и бих сключила брак, макар да ми е още рано", споделя Бориса Тютюнджиева.

Красивата Бориса Тютюнджиева разкрива още, че към момента и дума не може да става за бременност, защото е млада и иска да си поживее на свобода. Но ако трябва да избира, то бащата на бъдещото й дете ще бъде Андрей Арнаудов.

Преди ден самият Андрей Арнаудов не издържа и призна, макар и ядосано, пред приятели, че да - Бориса е жената до него, но му е писнало медиите и жълтите вестници да правят сензации и да търсят евтин пиар покрай отношенията им.

Сега, когато и Бориса Тютюнджиева обяви официално връзката им, се очаква и първата им обща фотосесия. Тръпнем в очакване!