Неочаквано сътресение: Разрив в семейството на Ани Цолова!

Неочаквано сътресение: Разрив в семейството на Ани Цолова!
4.6 (91.43%) 7 votes

Ани Цолова притеснена от скандалите на мъжа си Васил!

Неочакван разрив разтърси семейството на Ани Цолова. Водещата на телевизия Nova е в непрестанни разправии със съпруга си Васил, който винаги се е славел като кротък и тих човек. Нервите му обаче явно не издържаха, защото положението мина всички граници. Голяма част от вината за това има самата Ани Цолова.

Оказа се, че Ани Цолова излезе в двуседмичен отпуск с хитрост, като уговори шефовете си да я пуснат на море далеч преди полагаемия й се отпуск през август. Колегата й Виктор Николаев нямаше никаква представа за това до миналия понеделник, когато се оказа сам в студиото и буквално запецна от изненада.

Ани Цолова

Ани Цолова има проблеми със съпруга си заради Виктор Николаев

Колеги на Виктор Николаев разкриват, че водещият бил бесен заради измамата на Ани Цолова и факта, че го е оставила да се поти сам всеки ден в сутрешния ефир, за което решил да си го върне. Виктор Николаев започнал ежедневно да звъни по телефона на Ани Цолова, за да я пита дали го е гледала по телевизията и как е минало предаването.

Виктор Николаев стартирал обажданията си още в 9.30, а после продължавал да досажда с обаждания относно темите за идния ден, телефоните на бъдещи гости в студиото и прочие.

Всичко това дошло до гуша на мъжа на Ани Цолова – Васил, който вдигнал див скандал, разказват приятелки на сутрешното лице на Нова ТВ. Васил дори стигнал дотам, че да обвини Ани Цолова в лъжа и да й насади предполагаема изневяра с Виктор Николаев.

„Васил стана страшно мнителен и постоянно обвинявал Ани Цолова, че щом колегата й звъни постоянно, явно отношенията им далеч не са чисто професионални. Това направо подлуди Ани, която се надяваше на мирна и тиха ваканция край морето. Явно обаче сега я тя бере нерви, както Виктор в студиото“, коментират близки до Ани Цолова.

В крайна сметка Ани Цолова се заканила да се скара сериозно на Виктор Николаев щом се върне на работа и да му уреди лична среща с мъжа си, за да изглади той всички недоразумения между тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Неочаквано сътресение: Разрив в семейството на Ани Цолова!”

 1. Teodora Valerieva

  юли 08. 2014

  tq e v Nova tv be , kakvi gluposti si izmislqte

 2. Niki Radev

  юли 08. 2014

  ТОВА СА НАЙ АНТИПАТИЧНИТЕ ВОДЕЩИ В БЪЛГАРИЯ. ВРЕМЕ Е БТВ ДА ГИ МАХНЕ ОТ ЕКРАНА И ДА СЛОЖИ ПО КОМПЕТЕНТНИ И ВЪЗПИТАНИ ХОРА, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ПРЕД КАМЕРА ДА ГОВОРИШ НА ГОСТИТЕ ТИ НА ТИ, ГОВОРИ СЕ НА ВИЕ, НО ТО Е ДО ВЪЗПИТАНИЕТО, НО ПОСТАВЯ ТЕЛЕВИЗИЯТА НА НИСКО СТЪПАЛО КАКТО НОВА ТВ, А ЗА ЛЯБОВНИТЕ ИНТРИГИ ТО СИ Е НЕЩО ОБИКНОВЕННО ПРИ ТЯХ.

 3. АЛ Бънди

  юли 09. 2014

  Той мъжът и явно вече не може да я търпи ,аз ако имам такова чудо у дома си никога не бих се прибрал там. Тя е невъзпитана селска пръчка всезнаеща и можеща и сигурно го е задушила човечеца Братко Василе, бягай и не се обръщай да не съжаляваш някой ден.

 4. 456

  юли 09. 2014

  Тя тая мърша предаде БТВ а мъжът ли си няма да га предаде тя за пари и слава и детето си ще предате .

Добавете коментар