Биляна Евгениева изгуби напълно разсъдъка си, полудя по Христо Сираков!

Манекенката Биляна Евгениева, която в кратко време се прочу първо като годеницата на бизнесмена Христо Сираков, а после и като натирената от него измамница, тотално откачи. Биляна Евгениева напълно изгуби разсъдъка си като се съди по последните й действия, които не подхождат на нормален човек.

Биляна Евгениева заприлича на злата героиня в психо трилър, която дебне жертвата си, за да я обсеби, а ако това не стане - да я "ликвидира". Подобно е и поведението на Биляна Евгениева, която щом бе зарязана от милионера Христо Сираков, започна да го преследва и да ходи неотлъчно по петите му.

[caption id="attachment_319617" align="alignright" width="225"]Христо Сираков Биляна Евгениева изплаши Христо Сираков с поведението си на същински психо[/caption]

На всички е ясно, че Христо Сираков окончателно скъса с Биляна Евгениева заради романа й с Благой Георгиев и дори я прежали толкова бързо, че вече се гаджоса с продавачка от един от магазините си край морето. Момичето се казва Дима и е от малкото гаджета на Христо Сираков, които нямат тунинг по себе си.

Въпреки всички доказателства и категоричното признание на Ицо Стоте манекенки, че не иска и да чува повече за нея, Биляна Евгениева стартира луд тормоз към бизнесмена. Христо Сираков се оплакал на приятели от това, че Биляна Евгениева не спира да му звъни по телефона и да праща съобщения, на които той разбира се, не отговаря. Тя обаче продължава упорито.

"Съобщенията й са като на типично неадекватен човек - първо са много мили и любвеобилни, а когато той не й отговори, стават гневни и често пъти дори заплашителни. Това момиче не е с всичкия си и не иска да разбере, че и на челна стойка да застане, Христо пак няма да я погледне", коментират близки приятели на Христо Сираков.

Преди няколко дни точно приятели на Христо Сираков го предупредили, че Биляна Евгениева е заминала да го следи на морето, защото разбрала, че той ще присъства на рождения ден на заведение в Свети Влас. Заради тормоза на Биляна Евгениева Христо Сираков се принудил да откаже поканата и да отложи заминаването си в последния момент.

Биляна Евгениева обаче е била видяна на партито, а свидетели разказват, че изпаднала почти в истерия, когато разбрала, че Христо Сираков отново й се е изплъзнал.