Николета Лозанова е на път да съсипе Валери Божинов

Всяка футболна съпруга или приятелка на спортист знае, че любимите им ходят на тренировъчни лагери сами, подложени са на драконовски режими на хранене и на въздържание. Това обаче е пропуснала „покрай ушите си” красивата моделка НиЛо и съпруга на футболиста Валери Божинов.

[caption id="attachment_319620" align="alignright" width="300"]Валери Божинов е застрашен от поведението на Николета Валери Божинов е застрашен от поведението на Николета[/caption]

Футболният тим „Левски”, където в момента играе съпругът й е на лагер в Правец научи HotArena.net.

Спортистите, освен на тренировки и строг режим на живот и хранене им е забранено да се подлагат на всякакви наслади на духа и тялото. За да се предпазят от изкушенията на външния свят, на футболистите им се разрешава да излизат от стаите си единствено, за да тренират и да се нахранят. Като строго им са забранени всякакви визити.

Дали от скука, тъй като предаването на плеймейтката „Поверително от NL” отиде в нафталина или от страст, но красивата Николета Лозанова не изтрайва и за месец е посетила повече от два пъти любимия си Валери скришом в стаята му. Въпреки категорично ясните правила, че това е недопустимо дори и за футболните съпруги. Според други обаче честите визити на моделката не са от нищо друго, а от ревност.

Тя не вярва в целомъдрието на Валери, а се страхува, тъй като той често й показва колко е палав и че залита по съблазнителни женски форми, носи злостната мълва. Бившият на Алисия наистина не е от много верните и затова чаровницата му идвала на гости изненадващо. Николета се притеснявала и от това, че преди дни в същия лагер пристигнал и отбора ни по волейбол и спортистите от баскетболния ни тим.

„Николета прави мръсно на Валери! Какво цели, съсипа кариерата му навън, сега и тук ли иска да го срине?”, недоволстват приятели на Божинов. Съотборникът му Елин Топузаков бил натоварен да следи за реда и да не допуска външни лица до футболистите. Но с Николета той си затворил не само едното око, тъй като чаровницата се изхитрила и идвала на посещения заедно със съпругата му Весела Тотева.

Бившата телевизионна водеща, дизайнерка и собственичка на моден бутик също не спазвала строгите разпоредби и посещавала Елин. Верни на правилото, че „забраните са за това, за да се нарушават” левскарите посещавали баровете и се тъпчели с калорични изкушения.