Сериалът „Отчаяни съпруги” се разрасна в българската му версия

Поп фолк дивата Алисия и нейната дружка Христина, съпруга на шавливият футболист Благой Георгиев спретнаха истинска война срещу мъжемелачките Николета Лозанова и Биляна Евгениева, научи HotArena.net.

[caption id="attachment_319623" align="alignright" width="300"]Алисия и Христина на Благо са неразделни Алисия и Христина на Благо са неразделни[/caption]

Половинката на националния ни вратар Ники Михайлов отново застана плътно до приятелката си и непрекъснато утешава бившата гимнастичка. Христина Витанова веднъж прости на неверника, когато той залитна по фолк фурията Лияна и го прибра. След което татуирания халф на руския тим Амкар Перм стана за първи път татко.

Алисия и тогава беше неотлъчно до Христина , като принуди лапнишарана Благой да се осъзнае какво изпуска и да се върне при красивата си съпруга. Спортистът, с вечно разхлабен цип обеща тържествено повече да не залита по чуждо. Думата му обаче трая от ден до пладне. Не веднъж и два пъти преди и след това „набожният” Благой Георгиев е разбивал сърцето на съпругата си и е вкарвал в леглото си различни знойни хубавици, припомня Kluiki.bg.

Преди гафа с манекенката и бивша годеница на Христо Стоте манекенки Биляна, той остана верен на майката на децата му цели шест месеца. Което, както знаем нрава му си е своеобразен рекорд за Благо. Като галантен мъж, футболиста не забрави да поблагодари и на приятелката на жена си Алисия, като я покани да му пее в баровско заведение.

Сега ролята на умиротворител е поел и националния ни вратар Ники Михайлов. Той е прекъснал отпуската си, за да утешат заедно с половинката си Алисия ранената Христина. Те дори са замислили достойно отмъщение за Николета и Евгения. Последните устроиха капан и щракнаха Благо как се целува с танцьорката насред улицата.

След което Благой Георгиев не се спря и освен Биляна, вкара в кревата си руското изкушение Оля и де що му падне по морски и софийски чалготеки. Дали приятелите на Христина обаче отново ще съберат разгонения мачо и хубавата бивша гимнастичка тепърва ще видим.