Глория продължава войната със своите колежки в "Пайнер", скандалът става все по-голям!

Драмите в "Пайнер" се задълбочават. Примата Глория започна все по-явно да демонстрира своята неприязън към всичко случващо се в музикалната компания в последно време. Повод за огромното негодувание на красивата 41-годишна певица е оставането й извън лятното турне на "Пайнер". Това бе решено преди няколко дни и оттогава Глория "бълва змии и гущери" по адрес на своите колежки.

Примата на този музикален жанр изпадна в още по-голям шок и разочарование, когато днес узна, че дори Малина е включена в турнето, макар да е сред най-възрастните и залязващи звезди на "Пайнер". Шефовете на компанията използваха именно възрастта на Глория за оправдание, че не се я включили, тъй като уж искали да освежат турнето и да внесат нови мотиви, понеже то се завръща след двегодишно отсъствие. Малина обаче е по-възрастна от Глория, а и хитовете й не само преди, но и сега са далеч по-малко. Затова явно причината Глория да е аут е другаде.

[caption id="attachment_319634" align="alignright" width="300"]Глория помита всички по пътя си в "Пайнер" Глория помита всички по пътя си в "Пайнер"[/caption]

"Значи Малина може да бъде на турнето, а за мен нямало място. Разбира се, че ми изглежда доста нагласено. Никой не може да пее като мен, но очевидно случващото се в компанията е наистина доста лошо..." - са думите, които Глория е изрекла пред приятелка в пристъп на ярост, научи Kliuki.bg.

Всъщност обаче Малина е само част от цялата война, която Глория води срещу "Пайнер" напоследък. Само преди дни тя обяви повечето от сегашните певици на компанията за безкрайно некадърни и направо съсипващи компанията и поп-фолка като цяло. Тогава това беше първата й реакция след новината, че е аут от лятното турне. Сега обаче скандалът ескалира, тъй като Глория явно съзнателно е пренебрегната по някаква незнайна причина.

Както вече писахме, скандалът не се приема никак добре от колежките на примата. Анелия и Галена побързаха да разкритикуват жестоко Глория за високомерието й, че пеела най-добре от всички. Очакват се още сътресения в "Пайнер".