Иван Христов може би пак е надянал халката!

За тайна сватба в медийните среди загатва новият брой на списание "Блясък", където се твърди, че Иван Христов се е оженил тайно за своята любима Ирина Тенчева. Според колегите, това умишлено е било скрито от обществеността, тъй като съпродуцентът на "Къртицата" ненавиждал жълтата преса и цялата шумотевица, която се вдига около него от години насам. Все пак обаче, тъй като сватбата се предполага, че е била тайна, все още стои под въпросителна, понеже засега няма официално потвърждение.

[caption id="attachment_319640" align="alignright" width="300"]Иван Христов пак женен? Иван Христов пак женен?[/caption]

Иван Христов вече преживя един много тежък брак. С бившата му възлюбена Вихра в момента са в ужасни отношения, които се влошиха още повече след развода им. Всъщност до края на тази любов тогава се стигна именно поради появата на Ирина Тенчева в живота на известния тв водещ. Затова Вихра е направо бясна от измяната на Иван, който изостави нея и детето им, а на всичкото отгоре плаща и нищожна издръжка, въпреки огромните финансови възможности, с които разполага.

Сега Иван Христов изглежда невероятно щастлив и влюбен, затова е много вероятно да е сложил отново халката. За разлика от най-добрия си приятел Андрей Арнаудов, Иван има нужда постоянно да има жена до себе си, която да го обгрижва. Той е по по-сериозните връзки и това си личи от години.