Борис Солтарийски ще постъпи достойно и ще вдигне сватба с бременната Аделина Димитрова!

Съвсем скоро най-младият мъж на "Ку-ку бенд" ще стане семеен. Борис Солтарийски възнамерява да вдигне голяма сватба в края на годината, пише "Слава". Певецът е лудо влюбен в Аделина Димитрова, с която се запозна в "Шоуто на Слави". Любовният романс между двамата се разви изключително бързо, защото само след няколко месеца хубавицата забременя. И именно тук Борис Солтарийски смята да се докаже като отговорен мъж и да се ожени за жената, която носи бебето му.

[caption id="attachment_319670" align="alignright" width="300"]Борис Солтарийски се готви за една грандиозна сватба Борис Солтарийски се готви за една грандиозна сватба[/caption]

"Борис е голям купонджия. Обича нощния живот, жените и всичко останало, но същевременно е и много свястно момче. Разбира се, че ще се ожени за Аделина. Те ще имат дете, никога не би си позволил да остави такава жена." - споделя един от приятелите на беквокалиста.

[caption id="attachment_319671" align="alignleft" width="300"]Аделина Димитрова успя да омагьоса Борис Солтарийски Аделина Димитрова успя да омагьоса Борис Солтарийски[/caption]

Причината Борис Солтарийски да иска да се ожени за Аделина Димитрова не е само в бременността й. Той за първи път бил истински влюбен в своя живот, разкриват още неговите близки. Певецът бил готов да направи всичко за своята половинка и всъщност вече го прави, тъй като Аделина поискала наистина грандиозна сватба с много гости, научи Kliuki.bg. Борис дори смятал да поиска скоро аванс от шефа си Слави Трифонов, тъй като колкото и добре да печели, за сватбата на мечтите на Аделина ще му трябва наистина огромна сума.

Може би Борис и Аделина ще изчакат появата на детето им, преди да се венчаят, тъй като красавицата надали ще иска да се появи на церемонията с огромен корем. Затова се очаква сватбата да се състои през декември.